PARTYINFO

 

LUCKY COCTAIL

Datum konání:
24.05.2003 - sobota
Místo konání:
Teplice - Coctail
DJs:
Jan 2 (Ohm Square, Eastauthentic), Lucas (Roxy Booking), Ottoman (The Tchendos, Lighthouse), Deep Corner (Deepcorner.cz), Mountain (Radical Production)
MCs Adrenalin & Lin-Dee
Popis:
zahájení lázeňské sezóny, open-air naproti Zámecké zahradě, chráněno před deštěm, salon Joshua
start 15:00, vstup zdarma!
 
 
Zahájení lázeňské sezóny
Zahájení lázeňské sezóny je už několik let akcí, na kterou se celé Teplicko třese už někdy od února. Program je tu opravdu široký.
 
Zahájení lázeňské sezóny je už několik let akcí, na kterou se celé Teplicko třese už někdy od února. Program je tu opravdu široký.

Jen pro příklad jsme vybrali pár lahůdek - MARIE ROTTROVÁ :)))), Kamil Střihavka a Woodoo Band, Laura a její tygři, Goosetown Jazzband a další.

Čeká nás i úžasný doprovodný program: setkání svazu skautů, přehlídka parkurového skákání v Zámecké zahradě, výstava minerálů, výstava Pohledy do dávných časů - kresby a trojrozměrné modely pravěkých zvířat, Litvínovské mažoretky a spousta dalších věcí, které během roku nemáte sebemenší šanci potkat .......

To vše okořeněno a promazáno PIVNÍMI SLAVNOSTMI a ukončeno naprosto velkolepě a fenomenálně - SLAVNOSTNÍM OHŇOSTROJEM!!!!

A právě tady, hned naproti Zámecké zahradě, asi 200 metrů od všech těchto vylomenin, pod širým nebem, si dají dostaveníčko všichni tancechtiví vyvrhelové Teplic a okolí na akci Lucky Coctail. A mají se na co těšit. Zahrají DJs - Jan 2 (Ohm Square, Eastauthentic), Lucas (Roxy Booking), Ottoman (The Tchendos, Lighthouse), Deep Corner (Deepcorner.cz) a Mountain (Radical Production). Mikrofonu se ujmou MCs Adrenalin a Lin-Dee. Kdo by měl potřebu měnit si v tento sváteční den fazónu, nemusí chodit daleko, do parády si ho vezmou profíci ze salonu Joshua ..….

Tento mazec je pojištěn i proti dešti!!!!!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016