PARTYINFO

 

SONNEMONDSTERNE 2003

Datum konání:
09.08.2003 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Sven Väth (Frankfurt/Germany), Richie Hawtin (Kanada), Westbam (Berlin/Germany), Timo Maas (Hamburg/Germany), LTJ Bukem feat. MC Conrad (UK), Major Rush (Chicago/USA), Chris Liebing (Frankfurt/Germany), Bad Boy Bill (Chicago/USA), Monika Kruse (Berlin/Germany), Tonka (Hamburg/Germany), Gayle San (Sinapore), Miss Kittin (Grenoble/France), Ellen Allien (Berlin/Germany), Pascal F.E.O.S. (Frankfurt/Germany), Tyree Cooper (Chicago/USA), Moonbootica (Hamburg/Germany), Ricardo Villalobos (Frankfurt/Germany), Tobi Neumann (Berlin/Germany), Roman Flügel (Frankfurt/Germany), Hans Nieswandt (Cologne/Germany) and more...
Live:
Moloko (Dublin/UK), Kosheen (Bristol/UK), Matthew Herbert & Bigband (UK), Junkie XL (UK), Console (Weilheim/Germany), International Pony (Hamburg/Germany), Metro Area (New York/USA), 2raumwohnung (Berlin/Germany), Egoexpress (Hamburg/Germany), Technasia (Hongkong-Paris), Märtini Brös. (Berlin/Germany), Johannes Heil (Frankfurt/Germany), Autotune (Berlin/Germany), Phantom/Ghost (Hamburg/Germany), Justus Köhncke + Band (Cologne/Germany), t.raumschmiere (Berlin/Germany), Mense Reents (Hamburg/Germany), Sergej Auto (Czech Republic) and more...
Info:
http://www.sonnemondsterne.de...
sog@sonnemondsterne.de
Popis:
Bleilochtalsperre Saalburg, Thuringia, DE
 
 
Norman Sog Fritz - rozhovor s hlavním promotérem Festival SonneMondSterne - line-up
SonneMondSterne
Čím dál více Čechů začíná objevovat, že nejen v naší kotlině se dá v létě tančit na elektronickou muziku. Jednou z možností, jak si zpříjemnit léto, uslyšet spoustu skvělé hudby a podívat se, jak dobře se dá udělat festival, je navštívit německý SonneMondSterne.
 
Čím dál více Čechů začíná objevovat, že nejen v naší kotlině se dá v létě tančit na elektronickou muziku. Jednou z možností, jak si zpříjemnit léto, uslyšet spoustu skvělé hudby a podívat se, jak dobře se dá udělat festival, je navštívit německý SonneMondSterne.

Letos již posedmé vám organizátoři nabízejí, abyste víkend 8. až 10. srpna prožili jen několik kilometrů za českými hranicemi a přitom si poslechli spoustu umělců, kteří na naši stranu hranic hned tak nedorazí. Pro letošek Moloko, Junkie XL, Kosheen, Gus Gus, Technasia naživo a spousta, spousta dalších live actů a kapel. Z DJů uslyšíte Svena Vaetha, Richie Hawtina, Westbama, DJe Rushe, Ricarda Villalobose, Miss Kittin, milovníci zlomených a nalomených beatů se mohou těšit třeba na LTJ Bukema s MC Conradem, více než sto účinkujících je příliš mnoho, než aby bylo možná je vyjmenovat.

Nejen hudbou a tancem však živ je člověk a přesně to mají na paměti i pořadatelé. Tenhle festival totiž není o tom, abyste s jazykem na vestě běhali z jednoho stanu do druhého. Právě naopak, máte prožít příjemný víkend, po kterém budete stejně rádi jako na muziku vzpomínat i na povalování na pláži jezera, na projíždky lodí, která se večer promění na další hudební stage. Dech beroucí jsou čísla vypovídající o snaze organizátorů zajistit bezproblémový průběh celého festivalu. Mobilní agregáty budou zajištovat přes tři megawatty, dva a půl z nich spotřebuje světelný, zbytek zvukový aparát. O vaši pohodu se bude starat tým více než šesti set lidí.

Na ploše více než padesáti hektarů tak můžete za 49 Euro prožít víkend plný slunce a hvězd, nejen těch na nebi. Slunce. Měsíc. Hvězdy. A vy?
 

Reporty

 
Sonne Mond Sterne
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016