PARTYINFO

 

CLUBGROOVE 2003

Datum konání:
07.06.2003 - sobota
Místo konání:
Kyjov - Šneckenhaus
DJs:
Dextran (intertec/SK), Kita (drumfire), Paul Hawk, Rodman, Beksy
Info:
http://www.sound44.com...
Popis:
Zeck sound system, lights by Marcel Audio, videoanimations, summer garden
vstup 80 CZK
 
 
Clubgroove 2003
Nepřekonatelnou rychlostí se k nám blíží léto, letní prázdniny a radovánky. S létem přichází i série letních klubovek, zvaná Clubgroove 2003.
 
Nepřekonatelnou rychlostí se k nám blíží léto, letní prázdniny a radovánky. S létem přichází i série letních klubovek, zvaná CLUBGROOVE 2003.

Jistě se k některým z vás doneslo, že by se kyjovský sneckenhaus club měl zavírat nebo rušit. Není tomu tak! Od 1. září 2003 přechází sneckenhaus club zpět do rukou pronajímatele. Ten má v úmyslu tento club zrekonstruovat a nadále jej provozovat. Následkem těchto změn bude tento club od 17. srpna 2003, minimálně po dobu třech měsíců, uzavřen. Bohužel vám nyní nedokážeme říct, zda budou parties v tomto clubu pokračovat, ale budeme se snažit v těchto akcích nadále pokračovat. I my jsme zvědaví, jak majitel s tímto clubem naloží!

Již po tři roky se zde konaly v letních měsících CLUBGROOVE series, každých 14 dnů, od začátku července do konce srpna. Jelikož jsme chtěli zachovat ráz těchto akcí, byli jsme nuceni tyto akce začít o měsíc dříve.

První CLUBGROOVE se zde uskuteční již v sobotu 7. června 03. Po dvouch letech k nám zavítá slovenský DJ Dextran, který měl tu možnost se zde poprvé představit (dříve jako Dexter) na akci Insolation2 (společně s Pavlem Krejdlem). Dále zde zahraje zástupce zlínské agentury Drumfire DJ Kita, břeclavský DJ Rodman a sound44 rezident DJ Paul Hawk. O rozjetí celé akce se postará místní tech-housový DJ Beksy.

Druhý CLUBGROOVE v sobotu 21. června 03. Po třech letech sem přijede opět zahrát DJane Miss Renny, rezidentka ostravského Fabricu, která se tu poprvé představila na akci Tekloop (24/09/99). Po jejím boku zahraje kroměřížský Drumfire DJ Luis, boskovický DJ Dior a celý line-up doplní již osvědčený sound44 rezident DJ Liner.

Třetí CLUBGROOVE nás už přenese do letních prázdnin :) a to v sobotu 5. července 03. Po dvou letech vám přijede opět představit své live performance človíček, který se skrývá pod jménem Elektrabel. Vydal již své vlastní EP, ale nyní dosáhl vrcholu své hudební kariéry a v blízké době by mu měla vyjit deska u labelu Axis, labelu Jeffa Millse. Dále do našeho kraje zavítá pod hlavičkou SwitchPromotion trnavský promoter a DJ Pete. Po zbytek večera vás bude bavit kroměřížský DJ Luxus a sound44 rezident DJ Paul Hawk.

Předposlední CLUBGROOVE se uskuteční o 14 dnů později a to v sobotu 19. července 03. Z Prahy k nám zavítá další zástupce serveru Techno.cz a to něžná DJka Nika77, která se v tomto clubu představí poprvé. Po jejím boku zahraje uherskohradišťský DJ Lucasch, který se kromě DJingu věnuje i pořádání mnoha parties pod hlavičkou Strobe.cz. Dále se na této akci představí nováček taneční scény, promoter břeclavských akcí Amnesia a Insomnia, DJ BB Mike. Ani na této akci tomu nebude jinak a celý line-up doplní sound44 rezident DJ Liner.

Poslední CLUBGROOVE se rozezní kyjovským Sneckenhaus clubem v sobotu 2. srpna 03. Na této, snad ne poslední, akci v tomto clubu zahrají místní DJs, kteří se nemalou mírou podíleli na všech těchto akcích. Po půl roce zde zahraje všem známé DJské duo Mischa & Hubiss ze čtyřech gramofonů. Dále zde zahraje hodoninský DJ Marquis a poprvé se tu představí i hodonínští DJ Jergen a DJ Konny. Na této posledni akci samozřejmě nemohou chybět sound44 rezident DJs Paul Hawk a Liner.


Profily DJs

DJane Miss Renny

Počátky jejího hraní spadají k roku 1998, kdy měla možnost poprvé si vyzkoušet práci s deskami a gramofony na menších student parties. Postupně experimentovala a hledala svůj styl v hudbě od acid house, přes house, deep house až po tech house, techno a nakonec funky techno. Působila pod několika agenturami - začínala pod agenturou Moravian Techno, kde se podílela na spoluorganizaci menších klubových parties, organizované v klubech po celé české republice a větších akcí (300 - 500 lidí), s hostujícími předními CZ TOP DJs. Po rozpadu Moravian Techna, působila krátce pod hlavičkou RAVE CZ. Po cca půlroční pauze se vrátila zpět na scénu, a to sérií rezidentních klubových akcií v klubu Quadro v Uherském Hradišti ve spolupráci s ag. Strobe. Od počátku roku 2002 byla zastupována agenturou W production, kde vystupovala a byla rezidentkou na všech významějších akcích, pořádaných touto agenturou vedle takových zahraničních DJs jako Pacou, Felipe, Steven, atd. Za tu dobu hrála ve všech moravských i českých klubech na větších akcích, pravidelných klubovkách, se všemi známějšími českými DJs i se zahraničními (G - Force, Kazu Kimura). Několikrát byla pozvána do vysílání radia Kiss (Zlín, Ostrava), hostovala též v pořadu radia JIH. Hrála několikrát na Slovensku a v Německu. Pravidelně hostuje na akcích pořádaných klubem Fabric v Ostravě.
V létě roku 2002 namixovala první oficiální demo, které se v recenzích časopisu Bassline Umístilo na předních místech.
Její styl by se dal popsat jako funky techno, s prvky tech housu, s pravidelnými beaty, groovy pasážemi a melodiemi. Dokáže však zahrát také tvrdší formu techna, perkusivní, ale pravidelné s výraznými basy.
Ve svém setu upřednostňuje pestrost, zvraty a gradace - "mám ráda zábavu, změny a napětí s pevným základem a čistými zvuky. Ráda požívám desky s vokály, nebo se spoustou ploch." - říká o svém stylu sama DJka.
Mezi její nejoblíbenější producenty patří Joel Mull, Mateo Murphy, Adam Beyer, Rinno Cerrone, Misstres Barbara, Danilo Vigorito, Stanny Fransen, Jel Ford, Mark Antonio, Hardcell, Mhonolink, Marco Bailey (Redhead). Alexander Kowalski, Cisco Ferreira
Z DJs především: Max Duley, Samuel L Session

Top 10:
Nico Awtsventin - Earthtones - Superbra
Samuel L. Session - Off The Wall - SLS
Danilo Vigorito - Orion 2
Fred Corco/ Dan Careira - Ethnic - Rotation
Player - Player 11
Secret Society - Stolen Mixes - DJ Sets (Selway rmx)
Dis X3 - Wavez - Konsequent
Marco Carola - Question 10
Attack People - Operator - Abiotic
Marco Bailey - Challenger - MBELEC (R.Cerrone rmx)


DJane Nika77

Nika 77 je z Prahy a DJingu se věnuje od roku 1997 a patří mezi přední české DJs. Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Maďarsku, Německu, Rusku, Polsku, Chorvatsku. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě.
V Praze je rezidentkou akce Connect Yourself (Radost FX, Roxy) pořádanou největším českým serverem o taneční hudbě v Česke Republice, www.techno.cz, pod jehoz hlavickou vystupuje.
V Čechách supportovala mnoha osobnostem elektronické scény jako například Steve Stoll, Luke Slater, Dave Angel, Female a další.
Slyšet od ní můžete převážně techno,ale priležitostně hrává experimentálni až ambientní elektroniku. V současné době se věnuje studiové práci. Doposud vydala několik věcí na českém labelu TechEx 2 a 3 , Fylo a momentálně pracuje na vlastním labelu.

Top 5:
integrale muzique 002
ecom 017
asymmetric 011
makaton lp1
wols 001


Elektrabel live

Cesta Tomáše Hartla (1976) k vydávání svého typického minimalistického techna vedla přes Slovenský klub Boccaccia a U-Club, kde se nechával inspirovat např. deskami Regise či Surgeona. Netrvalo to dlouho a došlo k nákupu počítače Power Macintosh a zvukové karty Audiomedia III. Po letech tvrdé práce a experimentování se dostavil první úspěch v podobě vydání svého prvního EP u Virtual Label (tracky: outof, bluevoiceblue, loop 135, roundum, trance). Debut to byl poměrně úspěšný a slovo Elektrabel se tak poprvé vrylo do podvědomí čekých muzikantů, DJs a veřejnosti. Také kritika se vyjádřila pozitivně a tak se Elektrabel s chutí pustil do další práce. V současné době se začíná objevovat jako Live Act na různých akcích, takže si můžete vychutnat jeho ostrý sound na živo v podobě rytmického minimalistického setu."

Diskografie:
Elektrabel EP - 2000
V/A - Elektrabel, DJ Boss, Introspect, Silent Area Project, R-man (TechEx records) Ex 001 - 2001 6277 Mission One - Axis Records - 2003


Dextran

Dexter se poprvé představil veřejnosti v roce 1999 na menších akcích. Jeho prvním úspěchem bylo vystoupení v bratislavském U-clubu. Od této doby se pravidelně objevuje na parties a v clubech po celem Slovensku... z parties to byly např. BeeFree 2000, BeeFree 2001, Baby sound, Paradog 1,2, Boomerang s Regisem a mnoho dalších. Jeho sety jsou energické, někdy až brutální a dostává tancující clubbery skoro až na pokraj šílenství :) Jeho styl nejlépe vystihují desky od známých labelu: Assymetric, Skunkworks, Meta, Drumcode, Blueprint,... Dexter patří mezí základní DJs agentury Intertec promotion působící na Slovensku.


Kita

DJ Kita se s hudbou setkal již v roce 89, kdy navštěvoval 3 roky hudební školu, obor hra na housle. Poté jako samouk se naučil hrát na klavír a elektronické varhany. Věnoval se tvorbě muziky přes počítač a roku 1997 se seznámil s technikou mixování na gramofony. Pořídil si potřebnou techniku a v létě roku 1998 ho čekala premiéra před publikem. Koncem roku 1999 spoluorganizoval úspěšnou sérii akcí v Babicích, kde po krátkém odmlčení opět začíná organizovat jednu z nejlepších klubovek na Zlínsku. Hrál po mnoha klubech v celé České republice např. (Olomouc, Přerov, Uherské Hradiště, Kyjov, Valašské Meziříčí, Praha, Litvínov, Cheb, Vsetín, Ostrava, Opava, Kroměříž, atd.). Hrál po boku známých DJs např. (Matthew Bell, Peter Pan, Pavel Krejdl, Ladida, Agent, Matrix, Orbith, Aiffel, Javas, Elektromajk aka Michael Burian, Jerry, KaiserSoze, Nika 77, Radan Mach, Bidlo, James, Alleki atd.). Za zmínku stojí jeho vystoupení na sportovní hale Novesta na akci Technostars. Koncem roku 2001 si pořídil synthetiser Yamaha DJx2 a snaží se s propojením přes pc vytvářet vlastní tvorbu.

Top 5:
Eddy Airbow- experimental drums ep.
Samuel's - bongo squad
Ben Sims - the dubs
Mark Williams - love club ep.
Steve Bicknell - primitive streak RKZ
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016