PARTYINFO

 

FRENBASSOPEN

Datum konání:
13.06.2003 - pátek
Místo konání:
Frenštát pod Radhoštěm - Rekovice na Horečkách (hotel)
DJs:
dnb aréna: 2K (tribo praha), Elvis (ext dust), Romana (ext dust), Vaant (umerkura.cz), Atham (ext dust), Foxman (cross club praha), Forest (kitjof.com)
hip hop aréna: Alarm (mrkev opava), Pařez (frenštát), Piril (mikro s.s. praha), Hoola (F.M.)
Info:
http://frenbassopen.wz.cz...
info@frenbassopen.wz.cz
Popis:
vstup zdarma!
 
 
Frenbass Open Air
Již tento víken se v Rekovicích bude konat Frenbass open festival, kde vystoupí DJs 2K, Romana, Vaant, Piril a mnoho dalších. Vstupné je volné nebo dobrovolné. :o)
 
Léto,zahrádka na ní aparátek a drumíček jak z pohádky, z druhé strany Rekovic oheň, špekáčky a dunění hip hopu a louka na stanování, lípy, osiky, javory, smrčky a kopečky jako prvotřídní dekorace nebo performace?

Akce začne v pátek v 18:00. Bude se hráti do rána. Přes den spíše poklidnější muzička, pro těžší případy tance a temnoty chtivé, slunce nesnášející, bude v zatemněném sále uvnitř Rekovic /budeli dosti zájemců/ bušit Techno nebo drum N bum.

Co se počasí týče déšt akci neohrozí /prostory uvnitř, plachty a nadstřešení budou pochystané v záloze/ akorát ta romantika se možná kapku vytratí.

Doporučuji sportovní, hudební, přírodní :) nařadí všeho druhu sebou. Taky něco na spánek, syrky a samozdřejmně KPZ. Rekovice jsou přes den hojně navštěvované rodinkami a výletníky, co míří na kopec JAVORNÍK (má okolo 1000m/nm a je z něj nádherný výhled na Beskydy) a ty jsou určitě už dnes natěšené na výjevy ze života opic, které jim určitě s radostí ruku v ruce zahrajeme. No a po zoo zážitku vyhládne, to známe a proto připomínám, že se na Rekovicích dobře vaří. Akce je nahlášená a legální. Vstup je zcela volný/dobrovolný.

Doprava:

Najít ve Frenštátě Horečky je velmi jednoduché, je to pahorkatina na pravé straně cesty ven z Frenu směrem na Rožnov p/r. Z téhle pahorkatiny doslova ční skokanský můstek pro lety na lyžích. Buď lanovkou nebo pěsky se musíte dostat nahoru a pak už jen ujít asi 150m směrem za můstek a tam jsou ty REKOVICE, ostatně přinejmenším od můstku už půjde jít po zvuku. Na Horečky nebo Můstky Vás taky z jistotou navede každý domorodec.

Autem je potřeba jet taky směrem na Rožnov p/r a před restaurací SIBÉRIE odbočit v pravo, pak asi 800m rovně do kopce a podle cedule Frenbass open doprava do pruťáku minouc vylidněný rekreační komplex Kliment jestě kousek kousek a jsme tu. Ha ha.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016