PARTYINFO

 

LOVOSICE FREE OPEN AIR 2

Datum konání:
14.06.2003 - sobota
Místo konání:
Lovosice - Multiprostor Prasečák
DJs:
Igor Pataky, Voojtekk, Babe Ln, Sidecare, Akitom, Mooris, Mikes007, Tash, Paskvill, Heerer, Geytekry (celkem 31 DJs)
 
 
Lovosický festival
Termín na Festival Lovosice Open Air je již pevně stanoven na 13. až 15. června a místo konání je samozřejmě v Multiprostoru Statek "Prasečák". Můžete se těšit na výborný zvuk, který zazní ze dvou aparátů, z nichž každý z nich má výkon 5kW. Na techno scéně vás určitě potěší zelený laser made by Overthere, projekce od pražských JAK. Drumbaasová scéna vás bude provázet celým víkendem.
 
Termín na Festival Lovosice Open Air je již pevně stanoven na 13. až 15. června a místo konání je samozřejmě v Multiprostoru Statek "Prasečák". Můžete se těšit na výborný zvuk, který zazní ze dvou aparátů, z nichž každý z nich má výkon 5kW. Na (in door) techno scéně vás určitě potěší zelený laser made by Overthere, projekce od pražských JAK (johnboy a kleptoman) & Prossive a spousta dalších světýlek. Drumbaasová (out door) scéna vás bude provázet celým víkendem. Bude ale trochu složitější, jelikož bude kombinovaná z více hudebních stylů. Zmíníme jen, že noční hodiny na této scéně budou věnovány hodně kvalitnímu Junglu a Dnb. Ranní, dopolední a odpolední hodiny pak Breakbeatu, Chill outu, Hip hopu a Inteligent dnb.

Zajištěno bude samozřejmě i něco k snědku. O to se postará Bar 69 se svým grilem plným masíčka a jiných dobrot. Celý víkend bude k vidění fire show, nějaké to perfo a spousta dalších vychytávek. Pro příznivce hudby bude k dispozici pražský Vinyl shop Phonotic DJ a producenta Rida, který se též představí svým setem. K dostatečnému hudebnímu zážitku bude připraveno 8 gramofonů, na kterých se snad "vyblbnou" všichni účinkující.

Na závěr vám představíme seznam DJs, kteří se sjedou z celé České republiky:

Na techno scéně se představí:

DJ Igor Pataky
DJ Sidecare - Roxy
DJ Voojtekk
DJs Akitom, Mooris, Heerer, Geytekry - Prosive
DJ Aclubic - masser of klacxon
DJ Skull - reverse
DJ Kubator - atomic
Domácí zastoupení DJs Tach, Paskvill a Slim.M - agent orange

Drumbassová scéna se může chlubit:

DJkou Babe Ln - tribo, která kromě hraní oslaví i své narozeniny
DJ Yaggi - arizona, USA - jediný zahraniční DJ
DJ a producent Rido a DJ Hellium - JS crew
DJ Mystif - 19 kladno
DJ Pixie - tele2beatz
DJs Beast77 a Skiny - drumandbass.cz
DJs Trilogy, Direct - fbb liberec

Domácí scénu pak podpoří DJs Mikes007, Z.V.K.P. a MR.ER - agent orange
O mluvený doprovod se postará trojice MCs a to Mc BORDEL, RATJAF*CK (uz-back prerow), NOUCRS (drumandbass.cz).

Pomalejší rytmy ve stylu Hip hop, Breakbeat, Chillout a Raga uslyšíte od DJs:

DJ Rudek - punto azul
DJ Lost
DJs Sleeper & Meehay - aple jbc
DJ Yannick - praha
DJ Fox-Ina

K dispozici je hala o rozloze cca 900m2 a travnatá plocha cca. 1500m2. Tato rozloha poskytne dostatek místa pro všechny. Další věcí, která je důležitá je, že všichni účastníci budou moci stanovat v objektu. Čili radíme stany a spacáky s sebou!

Doprava:

Akce se koná na kraji města Lovosice v Multiprostoru statku. Pro vlastníky dálničních známek - pokud jedete z Prahy jeďte po dálnici D8 směrem na Teplice a na konci dálnice se dejte do leva přes most a po cca 800 metrech odbočte na vesnici Sulejovice. Za kolejema opět do leva a pak pořád rovně. Přijedete přímo na místo, ale i tak je objekt už z dálnice vidět.

Pakliže dálniční známku nemáte dostanete se z Prahy úplně stejně, jen po staré známé silnici E55 stále směr Teplice. V tomto případě budete statek těsně míjet a tím ho nemůžete přehlédnout.

Pro cestovatele vlakem či autobusem jednoduše do Lovosic kam vedou přímé spoje snad odevšad. Od nádraží je to cca. 1,5 km. Radíme, na cíl cesty se doptat místních. Hezkou cestu.

A na závěr ještě důležitá informace:

Prosíme všechny účastníky, aby nenosili žádné sklo!
Vstupné je 0 CZK.

Veškeré dotazy zasílejte na mail: agent.orange@quick.cz
Více info: http://agent-orange.mxm.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016