PARTYINFO

 

REGGAE ETHNIC SESSION

Datum konání:
28.06.2003 - sobota
Místo konání:
Žizníkov - Open air
DJs:
Swamp Safari Sound System, Selector Černoch, Reggae Grooves Sound System, Bingi Dem Sound System, Beats Smokin´Weedz, DJ Gadjo, Coltcha United Sound System, Rude Audio Sound System, Bashment Pirates, Roots and culture sound system, Pro Sound System, Reggae grooves sound system, Jah Division Sound System, Czajovna Sound System, Jah Music Sound System, Dj Ama, Nomad sound system, Nabazi Gangoo
Live:
Polemic, Švihadlo, Šum svistu, Sto zvířat, Dub-O-Net, Fast Food Orchestra, Hypnotix, Vokokos, SM Lomoz, Fidel Castro, The Chancers, Obří broskev, Vertigo , Green Smatroll, B4, Relaxace, Yo Yo Band, Yellow Umbrella, Čankišou, All No Stars, Feher Fekete Kerek, Tumbao, Kapela snoo, 2V1, Ska-pra šupina, Hypnotix, B4, Ilam, TiDiTaDe, Gaia Messiah, Ursimon
Info:
http://www.reggaefestival.cz...
Popis:
kino Dílna Film, tetování zdarma, piercing, čajovna, vegetarianská kuchyně, masážní salón, výborné pivko Gambrinus, 900 míst k sezení pod střechou, jídelna, nové podium
vstupné: 310/370 nebo pouze na sobotu 310
 
 
Kompletní line-up Reggae Ethnic Session
Reggae Ethnic Session 2003
Festival Reggae Ethnic Session je jedinečnou a zároveň i tradiční událostí, kde se v přátelské atmosféře setkávají renomovaní umělci jako např. Šum Svistu či Yo Yo Band se zástupci nastupující generace a kde vznikají nebo se rozvíjejí jinak nemyslitelné kontakty. A to vše za bohaté účasti publika.
 
4. ročník největšího domácího pozitivně vibračního festivalu proběhne na tradičním místě v Žízníkově u České Lípy ve dnech 27. - 29. 6. 2003.

Festival Reggae Ethnic Session je jedinečnou a zároveň i tradiční událostí, kde se v přátelské atmosféře setkávají renomovaní umělci jako např. Šum Svistu či Yo Yo Band se zástupci nastupující generace a kde vznikají nebo se rozvíjejí jinak nemyslitelné kontakty. A to vše za bohaté účasti publika.

Letos na festivalu vystoupí na 30 skupin ze 4 zemí (ČR, SR, Polsko, Německo), členy kapel jsou ale zástupci dalších národností, takže se zde budeme moci setkat s afričany, peruánskými indiány, brity, s bengálcem či jamajčanem. Pro milovníky škatulek v Žízníkově zazní reggae, ska, rock steady, hudba Indie, etno apod.

Těžko říci, kdo bude hlavní hvězdou festivalu, ale jména jako Šum Svistu, Yo Yo Band, Hypnotix, Švihadlo, Polemic, Relaxace, Sto zvířat, Ska-pra šupina, The Chancers jsou sama o sobě jasnou zárukou kvality.

Na druhé scéně se ve tříhodinových setech představí 18 špičkových sound systémů ze šesti zemí 3 kontinentů.

Letos poprvé pořadatelé pozvali i zahraniční hosty. Přední polskou reggae kapelu Tumbao a německou kapelu Yellow Umbrella, která , mimo jiné, zvítězila v české a slovenské anketě o nejoblíbenějšího reggae a ska interpreta. Výsledky ankety jsou zde: http://www.anketa.rastaman.cz/

Členové Yelow Umbrella se, bohužel pro fanoušky, rozhodli po deseti letech ukončit svou činnost, a tak se jejich vystoupení na Reggae Ethnic Session zároveň stává poslední možností vidět je na pódiu u nás. Jejich úplně poslední koncert proběhne 11. července v Drážďanech.

Program festivalu bude ozvláštněn i taneční a ohňovou show mezinárodní skupiny TiDi TaDe a ukázkami brazilského bojového umění v podání skupiny Nisa Capoeira z Liberce.

Detailní seznam učinkujících a line up najdete na webu festivalu http://www.reggaefestival.cz/progr.htm.

V Žízníkově již dnes začíná vyrůstat festivalový areál se dvěma scénami, kinem, dvěma čajovnami a vegetariánskými i zootariánskými ;-) restauracemi, tetovacím salonem a se stánky nabízejícími rasta a etno zboží.

Parkoviště i místa pro stanování jsou připravena. Pořadatelé očekávají návštěvu okolo 3000 lidí.

Brány festivalu se otevřou v pátek 27. června ve 14:00 a festival skončí v neděli 29.6. kolem 19:00.

Parkoviště a kemp budou fungovat až do pondělního rána.

Předprodej vstupenek skončí na vybraných místech viz festivalový web http://www.reggaefestival.cz/vstup.htm
ve čtvrtek 26.6. v poledne.

Za pořadatelský tým R.E.S.

DJ Kaya
dj.kaya@atlas.cz

www.reggaefestival.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016