PARTYINFO

 

SÁZAVAFEST 2003

Datum konání:
01.08.2003 - pátek
Místo konání:
Sázava - areál Ostrov
DJs:
Babe LN, Dan Cooley, Airto, Lucas, Stanzim, Ghonzales a další...
Live:
Face 2 Face, Samiam (usa), King George (usa), Doog (fr), Remember (h), Jana Kirschner (sk), Polemic (sk), Dan Bárta & Illustratosphere, Kryštof, Anna K, Lenka Dusilová& Secretion, Ready Kirken, Kurtizány z 25. Avenue, Garage, Psí Vojáci, Divokej Bill, Wohnout, Vypsaná Fixa, Roe-Deer, Walk Choc Ice, Švihadlo, Iné Kafe (sk), Prouza, Prohrála V Kartách, Lety Mimo, Peha (sk), November 2nd, Chiki Liki Ta-a (sk), I.M.T. Smile (sk), Abraxas, Divoký Srdce, Žena Z Lesoparku, Eggnoise, Astro Metro (aus), Dub-o-net, Medvěd 009, Janis Joplin Revival, Walda & Gang, Bengas, Čankinšou, Post-it, Projekt Parabelum, Ian Sen, Clou, Gandhars Hraczki, Matahari, Tidi-Ta-De, Imodium, Peshata, Jolly Joker & PBU, Votchi, Bosworth, Los Bastardos, Slot&Shade, No Side, Vinohrady
Info:
http://www.sazavafest.cz...
Popis:
3. ročník benefičního hudebního festivalu na podporu vozíčkářů
moderují: Pavel Anděl a Roman Lipčík
3 hudební scény & divadelní stan, přes 80 účinkujících, divadlo, film, performance, workshopy, sportovní exhibice, fotbálek, koupání, tattoo & piercing, čajovna, kavárna, bezbariérový přístup
vstup 390 Kč + poplatky (Ticketpro, Ticketstream) / 500 Kč
 
 
Rozhovor s Touchwoodem Roxy Booking Stage na festivalu Sázavafest
Myclick aka DJ Face - rozhovor
Rozhovor s DJem a leaderem projektu Face 2 Face Michalem Poncarem aka DJem Facem.
 
Ahoj Michale. Vím že jste vystupovali před rokem na stejném festivalu a to v Red Bull stanu. Jaké máte vzpomínky na vaše vystoupení a vůbec na celý festival?

No, když nad tím teď přemýšlím, mám pocit, že to byl právě loňský Sázavafest, po kterém jsme si uvědomili, že to, co děláme, je správná cesta a reakce publika také ukázaly, že náš zápal má smysl. Hráli jsme čtyři hodiny právě v Red Bull stanu a poté nás organizátoři přemluvili, abychom ještě neplánovaně vystoupili na hlavní stagei s tím, že nám přestěhují techniku. :) Celkem jsme si tedy dali sedm hodin skoro v kuse a bylo to naše historicky nejdelší vystoupení! Jinak festival se mi líbil moc. Báli jsme se, že mezi těmi všemi rockery nebude mít naše muzika místo, ale nakonec nám všem to prostě sedlo a odjížděli jsem s blaženým pocitem na tváři.

Sestava Face 2 Face je docela různorodá. Jaké máte stále členy a jaké hosty?

No, já myslím, že se postupně stabilizovala. Rozloučili jsme se jen s naší původní zpěvačkou, která měla trochu jiné představy a dnes vystupujeme v pětičlenné sestavě. Já za gramofony, perkusista Mataro, saxofonista Hodjohn, kytarista Lucas Ross a hodně výrazná zpěvačka Thesseo nás už dobrý půlrok doplňuje. S hosty je to komplikovanější hlavně z hlediska času, ale rýsuje se spolupráce s dalším saxofonistou a dveře dokořán máme stále pro nové zpěvačky…

V jaké sestavě tedy Face 2 Face vystoupí právě v pátek na festivalu?

Jak už jsem naznačil, nechystáme žádné zvláštní překvapení, ale možná přijde i kouzelník. :) Momentálně jsme nejsehranější, než kdykoliv dřív, přesně víme, jaké desky komu pasují a rádi se necháme publikem vyhecovat k ještě větším výkonům!

Co plány do budoucna? Myslíš, že je ještě nějaký zajímavý nástroj, který by mohl při vystoupeních okrášlit tvoje deep, progressive a tech-house desky?

Já myslím, že fantazii se meze nekladou. Přemýšleli jsme třeba o flétně, kterou má Hodjohn v plánu saxofon doplnit, láká nás i představa s nějakým citlivým MCkem, zkrátka možností je spousta a my fakt nekoušeme! Pokud bys věděl o nějakém šikovném muzikantovi, prozraď mu Romane adresu naší stránky www.face-2-face.cz, kde se s náma může spojit!

Poslední dobou se mi zdá, že vystupujete docela často. Na jakých zajímavých místech to bude ještě toto léto?

Tak letos nás čeká ještě vystoupení na festivalu Dance Expose v Bechyni (kde jsme si zahráli stejně jako v případě Sázavafestu i loni) a pak si dávám měsíční oraz bez počítače, telefonu, klubů a s pevně naordinovanou návštěvou internetové kavárny jen dvakrát týdně. Potřebuju fakt relax, protože jen tak to budeme moci v půlce září zase rozjet na plný pecky. Už teď nás v září čeká hraní v Českém Krumlově, vystoupit bychom měli i v Joshua Tree, pořád se nám nabídky jenom hrnou!

Díky moc za rozhovor.
 
Benefiční open-air festival

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016