PARTYINFO

 

MIDNIGHT FEVER

Datum konání:
15.08.2003 - pátek
Místo konání:
Brno - Tee Pee
DJs:
Teddy B, Orbith, Aleph, Rob Smile, Simon Sayz
Popis:
welcome drink F1 racing, bizzar show ze striptýzem, módní přehlídka Trix, mořská panna s focením, bazén, ovoce, gogo dancers
start 21:00, vstup 99 CZK
 
 
Midnight Fever na brněnské přehradě
Každý rok se koná na brněnském závodním okruhu motocyklová Grand Prix! Tentokrát vyšla na víkend 15. - 16. srpna. Počasí letos motocyklistům dopřeje hojnou porci sluníčka a nasledných tropických nocí, ale když se tak koukám do partylistu, není o tomhle víkendu žádná pořádná párty! Až na Midnight Fever na TeePee na Brněnské přehradě.
 
Každý rok se koná na brněnském závodním okruhu motocyklová Grand Prix! Tentokrát vyšla na víkend 15. - 16. srpna. Počasí letos motocyklistům dopřeje hojnou porci sluníčka a nasledných tropických nocí, ale když se tak koukám do partylistu, není o tomhle víkendu žádná pořádná párty! Až na Midnight Fever na TeePee na Brněnské přehradě!

Co víc si můžeme přát: vstupné 99 korun + stylový welcome drink F1 racing a 5 skvělých DJů. Od devíti večer nám to na TeePee začnou roztáčet francouzký Teddy B - jež své zkušenosti nasbíral především na Ibize, ale teď už značně zdomácněl u nás. Doprovodí ho česká elektro-disko star Orbith, Aleph - což je housová podoba DJe Kaisersoze, ve které ho známe z pražského Naifu, Rob Smile - už třetí rezident Naifu na tomto večírku a konečně fantastický Simon Sayz ze Zlína, jinak ale rezidenta olomoucké Barumby. Hudebně tedy půjde o progressive trance a house.

Tento večírek v duchu tradic pražského Naifu nebude jen o DJingu, ale také o spoustě dalších vychytávek - čeká nás bizzar show ze striptýzem, módní přehlídka Trixu i prodejem na místě, mořská panna, s kterou bude možno se vyfotit, bazén, spousty ovoce, gogo dancers a moře dobré zábavy!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016