PARTYINFO

 

STRICTLY DEEP

Datum konání:
17.10.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Divadlo Ponec
DJs:
Groof, Kel Quadrant, Large, Mary Love
Live:
ZIP Orchestra Live
Info:
http://www.nafrak.org
Popis:
foyer a kavárna - v rámci festivalu HAMU NaFrak 2003
zvuk Quadrant Sound System, světla WD Lux
start 22:00, end 06:00
vstupenky - Ticketpro, na místě 1 hodinu před začátkem akce, rezervace@nafrak.org
infoline 604 617 628
 
 
Strictly Deep - závěrečná party festivalu HAMU NaFrak 2003
V pátek 17. 10. 2003 se v rámci festivalu Hudební fakulty AMU NaFrak 2003 uskuteční v žižkovském divadle Ponec deep-house party, která celou čtyřdenní kulturní událost uzavře.

Organizátoři pro ni vybrali zcela originální, nedávno zrenovovaný prostor, kde se ještě akce podobného druhu nekonala. Účastníkům budou k dispozici dva bary, chill-out a hlavně zajímavě řešený stage se stupňovitě se svažujícím hledištěm umožňujícím si party užít i bez tance.

Během noci vystoupí špička současné deep-houseové scény: projekt ZIP Orchestra - live pocházející z Velké Británie, dále DJs Groof, Kel Quadrant, Large a Mary Love. O kvalitní zvuk se postará Quadrant Sound System, světla zajistí WD Lux - s využitím bohatého světelného parku, které Divadlo Ponec nabízí.

Party Strictly Deep je koncipována jako čistě klubová akce - kapacita divadla je omezena na cca. 400 účastníků. Těm by však měla nabídnout příjemnou atmosféru divadelního prostředí, čistý zvuk, útulný chill-out a hlavně spoustu výborné muziky za cenu, která bude vskutku studentská.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016