PARTYINFO

 

CELEBRATION

Datum konání:
20.09.2003 - sobota
Místo konání:
Hranice - Olympia
DJs:
Nito (Hybernia, ESP), Lucca (Sound Of Mersey), Raa.o (EXT Dust), E-Lite (Sound Of Mersey), Ian Blond (Fabric)
Info:
http://olympia.webz.cz
Popis:
vstup 90 CZK
 
 
DJ Nito v Hranicích na Moravě
Tuto sobotu vystoupí španělský Dj Nito společně s DJkou Luccou v klubu Olympia v Hranicích na Moravě.
 
Line-up:

20:00 - 21:30 Ian Blond
21:30 - 23:30 Lucca
23:30 - 02:30 Nito (Španělsko)
02:30 - 03:30 Raa.o
03:30 - 05:30 E-Lite

Iana Blonda, ani Raa.a není třeba mnoho představovat, své kvality již několikrát v klubu Olympia potvrdili.

Lucca je hvězda, která stále míří vzhůru raketovou rychlostí a také myslím není třeba k její osobě nic moc dodávat. Snad jen poznámku o tom, že poslední dobou svou pozornost soustředila spíše na zahraničí a v našich klubech ji již tak často nevídáme, o to větší radost máme z její návštěvy v našem klubu. Pokud chcete Luccu vidět a slyšet, měli byste si do klubu pospíšit, protože její set končí ještě před půlnocí!

Nito s gramofony naprosto srostlý nadšenec, který hraje od svých 14-ti let! Dnes je jedním z nejlepších španělských DJů a je rezidentem jedné z největších tamních párties s názvem Hybernia. Krom toho vlastní nejvyhledávanější obchod s vinyly Community Records a sám chystá vydání vlastní desky.

Při svých setech vyniká citem pro publikum, energií a brilantní technikou. Vy si jej bude moci vychutnat v exklusivním tříhodinovém setu! O tom že se opravdu máte na co těšit se můžete přesvědčit z kratičkého videozáznamu zachycujícího řádění tohoto slavného Španěla, který si můžete stáhnout z našeho webu: http://olympia.webz.cz.

E-Lite bude hrát dost pozdě, ale vřele doporučuji se před párty pořádně vyspat a na tuhle velmi nadějnou ostravskou DJku si počkat. Určitě oceníte její cit pro mix a výborný výběr desek a nebudete chybět u zrodu nové hvězdy mezi českými DJkami!

Předprodejní místa: kontaktní centrum Kappa, hudebniny Alton, club Olympia.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016