PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN PLANET DANCE LIFE

Datum konání:
15.09.2003 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Alfonso, Texx
chill-out: Bo.Dan, Jukee
Live:
Nana Zorin, Blow, Over 3
Info:
http://www.greenpeace.cz...
Popis:
party na podporu české kompilace Planet Dance na podporu Greenpeace
start 19:30, vstup zdrarma!
 
 
Free Mondays in Planet Dance Life
Free Mondays datované k 15. září opět ukáží výsledek plodné spolupráce klubu Roxy s hnutím Greenpeace. Třetí pondělí v měsíci v Roxy vystoupí hned tři živé kapely a projekty.
 
Free Mondays datované k 15. září opět ukáží výsledek plodné spolupráce klubu Roxy s hnutím Greenpeace. Třetí pondělí v měsíci v Roxy vystoupí hned tři živé kapely a projekty, které poskytly track zdarma na českou taneční kompilaci Planet Dance, kterou vydal label XRECORDS ve spolupráci s Greenpeace. Tento neziskový projekt podporuje netradiční formou životní prostředí tím, že zisk z kompilace putuje na konto Greenpeace.

Jednak to bude projekt NANA ZORIN, který má od začátku tohoto roku pozměněnou sestavu - role hlavního vokalisty souboru se ujal talentovaný hudebník Ego.L.Dino a spolu s obměněnou rytmickou sekcí (Pavel Navratovič - drums a Martin Černý - bass) a zakládajícím jádrem skupiny Karlosem.T (keyboards) a Martinen.C (guitar) tak vznikla nová podoba Nany Zorin. Kdo je v této podobě ještě neslyšel, má výbornou příležitost.

Druhým z vystupujících je projekt OVER 3 - jeden z mála čistě tanečních liveactů u nás, kterému na podzim minulého roku vyšlo debutové album "First Flight" (křtilo se v Roxy) a známá kapelka BLOW, která relativně nedávno vydala kritikami ceněné album "Catch The Light".

Tyto tři, výbornou zábavu zaručující jména, doplní djové Alfonso a Texx a v chill-outu ještě zahrají housoví Bo.Dan a Jukee.

Nezní to špatně, že? Přijďte 15. září od 19:30 na Free Mondays in Planet Dance Life do Roxy, vstup je samozřejmě zdarma!

Kompilace Planet Dance bude na místě v prodeji za 200 Kč.

Line-up:

open 19:30

20:00 - 21:00 - Nana Zorin
21:00 - 22:00 - Blow
22:00 - 22:50 - Over 3
22:50 - ??:?? - Alfonzo, Texx

chill-out: Bo.dan, Jukee
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016