PARTYINFO

 

BUKANÝR - 5. NAROZENINY

Datum konání:
20.09.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Kuba Soulcheck, Braun, Radio, Bo.dan
Live:
Jan Kořínek & Groove, Maradonna Jazz
Popis:
vstup 50 CZK
 
 
Bukanýr slaví již své 5. výročí
Bukanýr slaví již své 5. výročí! Toto jistě překvapí spoustu lidí, kteří náš houseboat začínají blíže poznávat teprve letos.
 
Bukanýr slaví již své 5. výročí! Toto jistě překvapí spoustu lidí, kteří náš houseboat začínají blíže poznávat teprve letos.

Pravda je však taková, že loď se dostala majiteli Jindrovi do jeho rukou již před 5 lety, kdy po neúspěšném pokusu dostat se s houseboatem na Slapy, zde vybudoval malý bárek na spodní palubě. Pak přišla na řadu střecha bývalé ubytovny pro dělníky na řece, což byl prvotní účel této lodi. :) Byla zde vybudována terasa, která byla rok poté i zastřešena. Tento rok se již Bukanýr nepodobá ubytovně ani v nejmenším neboť na jaře prošel další rekonstrukcí a tou bylo vybourání kajut na dolní palubě, postavení nového baru a zvětšení prostoru pro větší množství návštěvníků a tím i možnost míti na Bukanýru otevřeno po celý rok. Ano, U bukanýra se s příchodem chladnějšího počasí a následného zimního období zdaleka nekončí a my jedeme (tedy stojíme) dál. :) Naše 5. narozeniny bychom chtěli oslavit důstojně a pořádně, ranní rozbřesk by pro nás neměl býti žádným překvapením, ale spíše pro všechny potěšením. :)
A k tomuto by nám měla dopomoci tato živá vystoupení:

JAN KOŘÍNEK & GROOVE - jazzová to formace velice kvalitních hudebníků v čele s Honzou Kořínkem a geniální basou známého "Gumy" Kulhánka

MARADONNA JAZZ - seskupení které jistě není třeba blíže představovat, ale přesto jsou to stále DJs Mucho a Baltazar ve spojení se saxofonem a bicími což je spojení natolik silné, že by nemělo činiti nijaké problémy se na horním baru v rytmu toho nejlepšího latina vlnit až do rána.

a tito DJs: KUBA SOULCHECK, BRAUN, BO.DAN a RADIO

Kubu Soulchecka a jeho funky a happy songy zná spousta z vás a DJ Braun by také neměl nikoho nechat na pochybách. A nenechte se mýlit ještě ne tak známými jmény zbylých dvou DJs. Vězte, že set DJe Radia Vás na horní palubě perfektně naladí na vystoupení již zmíněných Maradonna Jazz a převzetí DJského kormidla na palubě spodní po panu Braunovi se našemu gratulantu Bo.danovi podaří jistě také parádně jak jsme na to od něj zvyklí.

Pro vaši absolutní spokojenost Vám nabízíme možnost projížďky ke Karlovu mostu na lodi ADRIA za specální cenu 50- Kč na osobu. Tato loď pojme 12 osob. Projížďku si můžete předem objednat na tlf. čísle +420 608 324 324. Další info naleznete na těchto stránkách www.volny.cz/riverboatadria

Na akci Vás uvítáme welcome drinkem od DNA. Firma DNA pro Vás také připravila soutěž o zajímavé ceny.

TĚŠÍME SE NA VÁS NA NAŠICH 5. NAROZKÁCH NA BUKANÝRU, S NÁMI A VÁMI TO BUDE JISTĚ OSLAVA VELIKÁ! :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016