PARTYINFO

 

HOLY CONNECT #6

Datum konání:
17.10.2003 - pátek
Místo konání:
Teplice - kostel Bartholomeus
DJs:
Ben Long (Potential Rec. / UK), Pavel Krejdl vs. Matrix (4 decks show, Techno.cz), Mountain vs. THC (4 decks show, Radical)
Info:
http://www.techno.cz
Popis:
Superb Techno Serial, vstup 199/249 CZK
promoter: Next Level
 
 
Line-up Soutěž o volný vstup s PartySMS Vybrané odpovědi na soutěžní otázky
Holy Connect - Superb Techno Serial #6
V pátek 17. října proběhne v teplickém kostele Sv. Bartoloměje již šesté pokračování exkluzivní série techno akcí s názvem Holy_Day.
 
 Space DJz V pátek 17. října proběhne v teplickém kostele Sv. Bartoloměje již šesté pokračování exkluzivní série techno akcí s názvem Holy_Day. Podruhé ve své historii bude společným dílem serveru Techno.cz a agentur Next Level a Radical Production. Kombinace Connect Yourself (rezidentní party Techno.cz) a Holy_Day dala vzniknout názvu Holy_Connect ...The Day Of Yourself.

Hlavní hvězdou večera bude polovina populárního DJského Dua Space DJz, Ben Long (Potential Rec.) ve dvouhodinovém DJském vystoupení. Sekundovat mu budou ve speciálních setech na 4 gramofony a 2 mixy hned 4 přední čeští techno DJs. Za server Techno.cz DJ Matrix vs. Pavel Krejdl, teplickou scénu budou reprezentovat zástupci stáje Radicals - DJ Mountain vs. DJ THC.

Vstupenky za 199 CZK (na místě o 50 CZK více) jsou k dostání v síti Ticketstream, v cestovních kancelářích Fischer po celé republice a v obvyklých předprodejích na severu Čech.
 
Ben Long

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016