PARTYINFO

 

DRAKSTATION

Datum konání:
31.10.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Cutoff, Mos, Lenzman, Fat Free Georgina, Raveboy, SukiMCs: Dan Stezo
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00, vstup 100 CZK
 
 
Future Research z Amsterdamu na Drakstation v Matrixu
V pátek 31. října zamíří do Čech opět holandská drum&bass crew Future Research...
 

V pátek 31. října zamíří do Čech opět holandská drum&bass crew Future Research, která vystoupí na DRAKSTATION v pražském klubu Matrix. Future Research, to jsou djové CUTOFF, LENZMAN a MOS, doplnění o nového člena, kterým je mc DAN STEZO.

Specialitou této DRAKSTATION jsou dvě stage, takže každý z djů Future Research odehraje dva sety. Jeden nadupanější, taneční drum&bass set v hlavním sále a druhý více atmosférický, který dá vyniknout detailům jejich djského umění a dovolí představit i klidnější drum&bassové trendy.
Future Research úzce spolupracují s Black Sun Empire a slíbili přivézt nejnovější materiál od kolegy ze sousedního Utrechtu. Stejně tak Future Research přivezou aktuální novinky světového drum&bassu, o kterých budeme před akcí DRAKSTATION ještě informovat. 

Future Research v Matrixu podpoří skvělí místní djové, kteří mají jedno společné - ač nejsou jejich jména všude vidět, jsou hraní oddáni tělem i duší.  Jsou to dj SUKI, dj RAVEBOY a dj FAT FREE GEORGINA.
Dj SUKI se v poslední době kromě hraní vinylů věnoval i hraní z Final Sratche a není ještě jisté, jestli  ho v Matrixu použije. A dost možná, že na druhé stagi předvede i nějaký ten vinylový přírůstek z nedávné návštěvy Kuby.
Dj Raveboy,  opravdový hudební nadšenec a old school labužník se v klubu Matrix objeví poprvé, ačkoli má za sebou již hraní v mnoha jiných klubech i na velkých akcích.
Dj FAT FREE GEORGINA je talentovaný dj z Plzně, zakladatel klubu Inspiral, a jeho záběr sahá od reggae po nejaktuálnější drum&bass, v kterém vyniká hlavně výběrem energických desek a jejich kvalitními mixy.

Hudební produkci doplní vj KINOKIO od Loox, fluro-dekorace POMI board-ski shopu, který zde otevře zimní prknařskou sezónu. Zvuk a světla zajistí Turbosound v dostatečné míře -  na hlavní stagi 6kW.

Jak název akce napovídá, na její produkci se podílí Červený Drak, a proto prvních padesát návštěvníků dostane lahev speciálního 15% piva Červený Drak jako dárek gratis. A kdo na akci vypije tři Červené Draky, čtvrtého dostane zdarma!

Více info: www.badpoint.cz/drakstation

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016