PARTYINFO

 

MUSICA ELECTRONICA 03

Datum konání:
10.10.2003 - pátek
Místo konání:
Valašské Klobouky - VestiBull
DJs:
Prochy (Trendmusic), Ian Fuzzy (jzd promotion), Cosmicc (Sintetik)
Popis:
vstup 69 CZK, start 21:00, end 04:00, special club sound system 5kW
 
 
Musica Electronica 03
Po půlroce opět ožívá valašskokloboucký klub VestiBull a s ním nejúspěšnější noc dje Iana Fuzzyho, Musica Electronica, s pořadovým číslem 3.
 
Po půlroce opět ožívá valašskokloboucký klub VestiBull a s ním nejúspěšnější noc dje Iana Fuzzyho,  Musica Electronica, s pořadovým číslem 3. Ian si tentokrát pozval pražského dje Prochyho, který je znám především z učinkování a dramaturgie dnes už neexistujícího pražského clubu Industry 55. Spolu s ním vystoupí, mladý dj Cosmicc z Kroměříže (agentura Sintetik), a vše završí Ian Fuzzy z pořádající agentury JZD Promotion.
 
Těšit se můžeme jako obvykle na kvalitní zvuk, levnější ceny na baru a premiéru si ve VestiBullu odbude Green Laser by TMaCX od sousedů ze Slovenska....
 
Line up:
 
21.00 - 23.00  Cosmicc
23.00 - 00.00  Ian Fuzzy
00.00 - 02.30  Prochy
02.30 - 04.00  Ian Fuzzy
 

DJ Prochy
 
“Hraji rád pro lidi a co se lidem líbí a zároveň si zachovávám svůj vlastní sound. Miluji, když se lidi smějí a já jim mohu dát to, co chtějí.”
 
Dj Prochy, vlastním jménem Petr Procházka, pochází z Klášterce nad Ohří, města nedaleko Chomutova. V roce 1994 začínal hrát z cd na místních diskotékách. Brzy poznává, že by rád v hudbě dokázal něco víc, a proto si kupuje gramofony a začíná organizovat první akce v chomutovském klubu Cirgus. Akce si brzy získaly na oblibě a vystřídala se na nich celá česká djská špička. V roce 1998 se Prochy stěhuje do Prahy, kde jeho djská kariéra pořádně startuje. Prvním pražským klubem kde Prochy hraje, je legendární RadostFX a akce Prozak, na které se stává pravidelným hostem.
 
V roce 2000 se stává produkčním v pražském klubu Spiral, kde (přes svojí malou kapacitu) vystupují takoví djs jako Corvin Dalek, Paul Mac či djka Nana. Na podzim téhož roku zakládá s Petrem Holmanem a Pavlem Koudelkou promotérskou agenturu Moonlight production a začínají organizovat party po celé České republice. Jedná se zejména o akce v žateckém Lidovém domě, v klubu Max v Rakovníku nebo v nymburském klubu U Strýčka.
Spolu s touto promotérskou činností Prochy hraje na významných akcích např. v klubu Babylon Liberec, Dr.Max ve Vrchlabí, Fabric Ostrava a v dalších městech jako Písek, Ústí nad Labem, Mariánské lázně apod. Za nejvýznamnější ovšem považuje hraní v benešovském KC Karlov po boku djs jako jsou Marco Carola, Space Djs apod.
 
V létě 2001 byl po problémech s nájemníky domu klub Spiral uzavřen. Ale to Prochyho nezastavilo a brzy dostal šanci podílet se na budování nového pražského klubu Industry. Od počátku fungování klubu se podílí na produkci klubu a Industry přiváží takové hvězdy jako Jim Masters, Duncan Forbes, Niels Hess, apod. Jako dj si Prochy velice cení zážitku, kdy si zahrál s velkým úspěchem na 3 gramofony právě s Jimem Mastersem. V rámci klubu Industry pořádá pravidelnou a mimořádně úspěšnou party Basic, kde má svá vystoupení s djem Orbithem.
 
Nezanedbává ani své hraní v ostatních pražských klubech, často ho můžeme vídat v RadostiFX, kde nejčastěji hrává s dj Jaydeem. V prosinci loňského roku měl svojí premiéru i v prestižním pražském klubu Roxy. Častým hostem je na velkých osvědčených akcích jako je party Ibiza Night, či akce pod různými jmény v benešovském KC Karlov.
V květnu 2003 ho čekalo vystoupení v polském klubu Max v Ilově www.discomax.maxi.pl, kde hrál jako headliner večera.
 
Nedávno dj Prochy založil svou agenturu Trendmusic a jeho akce dostávají novou dynamiku a tvář. Výsledkem je velká party v Písku Odysea www.partyodysea.com.
 
Další pak velmi úspěšné noci v 'trend' klubu Duplex, Praha Next Planet www.nextplanet.cz. Během produkce NextPlanet začíná spolupracovat s britskou taneční agenturou AON Promotions a přiváží ty nejlepší britské talentované DJs, kteří hrají na velkých UK nocích, jako jsou Atomic Jam, House of God, a Flux. O party Next Planet se rychle začíná mluvit. Prochyho velká šance přišla, když ho lidé z ag. AON slyšeli hrát a viděli reakce lidí. ”Prochy je 'playmaker”, umí pobavit lidi. Ví kdy má skratchovat, ví kdy má hrát tvrdší věci, ví kdy má zpomalit. Prochy získává zastoupení pro hraní v Anglii v rámci AON Promotions UK.
www.aonpromotions.com/djs3.htm
 
Často můžeme jeho sety a rozhovory slyšet na radiu Evropa2 v pořadu Dance Extravaganza, na radiu Bonton či Radiu 1.
 
Další info: www.prochy.com
 
V jeho hraní je nejčastěji slyšet: electro, techhouse a techno.
Oblíbené labely: Superstar rec., Intec, Alpha, White Labels
 
 
DJ Ian Fuzzy
 
Vlastním jménem Jan Fusek. Vyrostl na “klasickém technu” začátku devadesátých let. 2 Unlimited, Snap, Prodigy nebo Beastie Boys byly jeho oblíbené kapely, ale vše se změnilo v roce 1996, kdy se mu do rukou dostal leták na akci Traveller 2. Zvědavost mu nedala spát, a tak se tam zašel podívat a světe div se, pařil až do 5 hodin do rána. Od té doby si začal vychytávat pouze house a techno party v brněnských klubech Mersey a Fan Favorit nebo v břeclavské Koruně.
 
Postupem času však zjistil, že nechce chodit na akce jen pařit, ale že by spíš chtěl stát na druhé straně, tedy za djským pultem. Seznámil se s několika DJs, u kterých se učil míchat. Ve svých začátcích byl ovlivněn školou Dje Linera a Leo Lycry, jenž ho s sebou brával na akce, kde si mohl zahrát. Premiérově se však pod jménem Ian Fuzzy představil v roce 1998 v dnes již neexistujícím klubu Skleník v Boskovicích u Brna. Když už trochu dozrál a začal hledat svůj styl, zaujal ho zvuk jabloneckých Daha & Gingera. Jelikož se však v poslední době objevilo několik desítek DJů, hrajících skoro to samé, Fuzzy se rozhodl, že musí jít svou vlastní cestou dál.
 
Díky škole DJe Orbitha změkčil svůj sound, přidal do něho trochu elektro zvuků, ale stále si zachoval svou dynamiku a energičnost. “Při hraní se snažím, aby můj set byl co možná nejpreciznější. Samozřejmě, že ho přizpůsobuji lidem, aby byla vytvořena ta správná taneční atmosféra.”
 
Hrál v klubech jako: Depo 9 (Olomouc), Barumba (Olomouc), Punto Azul (Praha), Vagon (Havl. Brod), Šneckenhaus (Kyjov), Edison Garden (Brno), Liquid (Liberec), Pietro (Žďár nad Sázavou), Industry55 (Praha), Naif (Praha), Boro (Brno), Sklepy (Boskovice) Perpetuum (Brno), Music Club T603 (Tábor), Alcatraz (Vyškov), Ponorka (Kroměříž) a nebo Vrtula (Povážská Bystrica). Za svůj největší úspěch považuje hraní na open air electronic festivalu Summer of Love v Pardubicích a na brněnské party Apokalypsa v Boby Centru. Několikrát byl pozván také do tanečních pořadů na českých radiích.
 
Oblíbení producenti: Hell, Sven Väth, Orbith, Vitalic, Romina Cohn, Tiga, Zyntherius, Miss Kittin, The Hacker, Martini Bros, David Carretta, Monika Kruse, Johannes Heil, Stanny Fransen, Mr. Sliff …
 
 
DJ Cosmicc
 
Dj Cosmicc se věnuje hudbě již od svý 12 let. Pravidelně navštěvoval hodiny hudby, kde se pod přísnou taktovkou učil hrát na hudební nástroje typu saxofon a klarinet. K taneční hudbě se dostal někdy kolem roku 2000, kdy začal navštěvovat první party, pořádané hlavně v okolí Vyškova. Po jisté době zjistil, že by chtěl také proniknout do tajů djského umění, a tak se koncem roku 2001 seznámil s Djem Luxusem, ke kterému začal chodit na první lekce mixování.
 
Našetřil nějaké peníze a za ty koupil, potřebné nástroje pro Dje - gramofony a mix pult. Ihned začal pilně cvičit a prémiérové hraní na sebe nenechalo dlouho čekat. Díky dobrému přátelství se zlínským Djem Kitou, si mohl Cosmicc zahrát na meších akcích ve Zlíně a okolí a tak nasbírat první cenné zkušenosti. Zahrál si také na party Lexicon Vyškovském clubu Placebo. Nyní ho můžeme slyšet na pravidelných akcích pořádaných v clubu Sypka v Morkovicích nedaleko Kroměříže. Za svůj největší úspěch považuje hraní v dnes již neexistujícím Olomouckém Clubu Barumba společně s Dj Ianem Fuzzym.
 
Cosmicc určitě nepatří mezi ty Djs, kteří škatulkují mezi různými styly. Již ve svých prvních začátcích ho zaujal nejvíce progresivní house, který i nyní upřednostňuje ve svých setech.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016