PARTYINFO

 

YAT-KHA

Datum konání:
26.11.2003 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Yat-Kha (RUS)
Popis:
start 19:00, vstup 250/300 CZK, předprodej v sítích Ticket Pro a Ticket Stream
 
 
Yat-Kha v Roxy
Yat-kha přijíždějí do ČR v rámci turné k nové desce, která vyšla v květnu tohoto roku a dostala prostý název „tuva.rock“.
 

Yat-Kha jsou dnes již legendární hudebníci z Tuvy, nejmenšího státu Ruské fecerace, kteří se po celém světe proslavili svojí netradiční interpretací tradiční pěvecké techniky khoomei (mongolsky hrdlo) a již několik let patří ke hvězdám world-music.

Jejich hudba, spojující rock a tradiční hudbu z Tuvy, nese poselství této asijské kultury, která je známá svým smyslem pro jednoduchost, prostotu a vztah k přírodě. Ústřední postavou kapely je Albert Kuvezin, rovněž také spoluzakladatel, dnes však již bývalý člen taktéž tuvanských Huun-huur-tu.

Yat-kha přijíždějí do ČR v rámci turné k nové desce, která vyšla v květnu tohoto roku a dostala prostý název „tuva.rock“. Za zmínku stojí říci, že se na ní produkčně podílel také Paul Corkett, mezi jehož předešlé „zákazníky“ patří např. Placebo, Nick Cave, The Cure a další.

Koncert bude jistě zážitkem pro každého ethno-milovníka a ostatní určitě překvapí, jak přirozeně se v podání Yat-kha snoubí tradiční lidová hudba s elektronikou a rockovými postupy.

Vstupenky jsou za cenu 250,- Kč k dostání v předprodejních sítích Ticket Pro a Ticket Stream, cena na místě je 300,- Kč. Vstupenky lze také zarezervovat na tickets@roxy.cz.

 
Yat-Kha

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016