PARTYINFO

 

RED MELON ON TOUR

Datum konání:
17.10.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Dano (Red Melon, San Francisco, USA), Reeha (Artimpress), Manio (ECA, Radost FX)
Live:
E.C.A. (T22 rec.), Over 3 (Lexrec)
Info:
http://www.ecaonline.cz...
Popis:
Melon go-go dancers, video screen, stroboflash lights, melon refreshment
každý platící návštěvník obdrží CD zdarma
Meloun doporučuje! :)
 
 
Red Melon On Tour 2003
V průběhu příštího měsíce (října) proběhne ve čtyřech českých a jednom slovenském klubu oficiciální turné amerického labelu Red Melon.
 
V průběhu příštího měsíce (října) proběhne ve čtyřech českých a jednom slovenském klubu oficiciální turné amerického labelu Red Melon. Hlavní hvězdou bude DJ DANO (Red Melon, San Francisco, USA), kterého doplní dva nejpopulárnější české live acty: E.C.A. (TT22 records) a OVER 3 (Lexrec), plus Djka REEHA (ArtImpress) a DJ Manio, který je zároveň jedno polovinou dua E.C.A.

Dále se můžete těšit na melounové tanečnice, projekce a stroboflash světla. Red Melon turné vám přináší časopis XMAG, od kterého dostane každý platící návštěvník jako dárek ke vstupu CDčko zdarma.

Termíny jednotlivých akcí jsou následující:

PÁ 03/10 2003 FLÉDA BRNO
SO 04/10 2003 FABRIC OSTRAVA
PÁ 17/10 2003 RADOST FX PRAHA
SO 18/10 2003 ARZENAL KOŠICE, SK
PÁ 24/10 2003 JAMFEST DK ŠUMPERK


RED MELON Records

- je jedním z nejznámějších houseových labelů, patřících do oblasti San Francisca v USA. Jeho majitelem je DJ DANO, vlastním jménem Dan Hruby, američan s českými předky, a nutno říct, že jeho label si v průběhu několika let svého fungování vydobyl na světové taneční scéně obrovský respekt. Jako DJ cestuje Dano po nejlepších klubech světa a baví návštěvníky svými pestrými houseovými sety a precizními mixy. O kvalitě jeho Djingu jsme se u nás již měli možnost přesvědčit např. v rámci třetích narozenin olomouckého klubu Barumba, na jedné z parties "Radost FX on tour," nebo na Kent party v klubu Naif.
Více info: www.redmelon.com

OVER 3

Tento projekt vznikl na podzim roku 2000 a jeho členové jsou Risto Sokolovski (36, Praha) a Richard Tauchman (29, Hradec Králové). Ke vzniku projektu OVER 3 významně přispěl svoji aktivitou i DJ Tráva. V zimě roku 2001 projekt produkuje první skladbu Woman in Space, která vychází koncem března na labelu LexRec. Na podzim přichází první hraní v menších klubech a v prosinci 2001 se projekt představuje jako předkapela Significant Other na Dance for Freedom. Během ledna 2002 přichází nabídka k vydání prvního alba na labelu LexRec DJe Trávy za zvukové režie Dušana Liperta (DFL). Na jaře a v létě živé hraní, již za doprovodu Petra Mikuláška a Fantomase (Significant Other). Během léta zároveň pokračuje práce na debutovém albu "First Flight", které na podzim vrcholí masteringem v Anglii za režie Nils Hesse (Get Fucked). Křest alba se uskutečnil 14. 11. 2002 v Roxy. Od té doby Over 3 absolvovali více než 30 konzertů. V současné době se repertoár Over 3 pohybuje na hraně electra a breaku.
Sestavu v rámci Red Melon Tour doplní DJ Kato (scratching), Lucas Skunkwalker (Korg MS 10) a Fantomas (Percuse). Připravte se na electro výlet vzdálenými galaxiemi.
Více info: www.over3.cz

E.C.A.

Producentské duo, které tvoří DaRodman a DJ Manio, bylo založeno v lednu roku 1999. Proslavil je jejich singl "There is a message," (Lighthouse recordings, 2001) který obsahoval také remix od Duncana Forbese z legendárních Spooky, a který dosáhnul velmi slušné prodejnosti nejen u nás, ale I ve Velké Británii. Z jejich dalších počinů jmenujme například vokálovou skladbu "I choose you," kterou nazpívala skvělá Charlie One, nebo jejich nejnovější singl "Hustokop/Understand," (TT22 records, 2003) kterým ukázali že ve své tvorbě nepůjdou pouze cestou 4/4 beatů. Mají za sebou již celou řadu živých vystoupení, naposledy jste je mohli vidět při jejich monstrózním vystoupení na festivalu "Mácháč 2003," který oni sami s nadšením označují za festival/party tohoto roku.
Více info: www.ecaonline.cz

DJka REEHA

DJka REEHA patří již ke zkušeným harcovníkům naší houseové scény. Počátky jejího hraní sahají až do roku 1995 a jsou bezprostředně spojeny s klubem Radost FX, kde se v té době poprvé postavila za gramofony. Později se tamtéž stala rezidentkou nejlepší klubové noci s názvem "Spacepussies," kde mohla konečně naplno předvést svůj osobitý DJ styl, založený na ladných mixech více různých stylů house music, převážně však tribal houseu s funky elementy.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016