PARTYINFO

 

FOUNDATION

Datum konání:
31.01.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Max Duley (Arcart, UK), Ryan Blackman (Flux, UK), Rebel Intelligence DJs (RI, UK), Jamie Thomson (Basic Level, Nurture, UK), Hazell (Outlet Collective, UK), Stewart Lowman (Outlet Collective, UK), JunkMale (Open Mind Records, UK), Nika77 (Techno.cz), Monotype (Techno.cz), Pietro live, Kaiser Soze, Nailer
Live:
65d Mavericks (Surface Records, Blueprint, UK), Elektrabel (CZ)
Popis:
return to the underground
start 20:00, end 08:00, vstup 240 CZK (pouze v předprodeji)
 
 
Foundation - poslední info Foundation Info Změna v line-upu
Důležité informace
Na rádiu Kiss Hady již začly soutěže a vy jste měli možnost poslechnout si exclusive mix Ryana Blackmana.. Tento víkend se budou v Kissmanii na Kiss Hady opět rozdávat čtyři vstupenky na Foundation a budete si moci poslechnout skvělý set Maxe Duleyho.
 

Radio

Na rádiu Kiss Hady již začly soutěže a vy jste měli možnost poslechnout si exclusive mix Ryana Blackmana.. Tento víkend se budou v Kissmanii na Kiss Hady opět rozdávat čtyři vstupenky na Foundation a budete si moci poslechnout skvělý set Maxe Duleyho.

Nalaďte si tento víkend také Dance Extravaganzu na Evropě 2 a využijte šance vyhrát lístky na Foundation.
 
Předprodej

Pro ty z vás, kdo si nechtějí kupovat vstupenky přes web, jsou k dostání ve všech prodejních místech Ticketstream. To znamená BontonLand, Fischer, Firo Tour a některé pobočky Čedoku. Pro vice informací navštivte: http://www.ticketstream.cz/pls/czech/agency.agency_city_list?thread=724515&code=CR

Foundation Guestlist

Pokud požadujete vstup na Foundation přes Guestlist, pošlete objednávku na adresu  info@aonpromotions.com nejpozději do pondělí  26.1.2004. Protože je ale kapacita party velmi omezená, pamatujte, že ne každý má nárok na vstup zdarma.
 
Rebel Intelligence

K Rebel Intelligence se připojí i třetí člen jejich teamu - Agent 1 - Koenig. Bude hrát minimálně hodinu, room 2 proto bude otevřen také do 8 hodin.
 
Fotoaparáty

Fotoaparáty jsou na party povoleny, ale vzhledem k velkému výskytu kráděží na parties v poslední době, bychom nedoporučovali je kdekoliv odkládat. Vaše osobní věci mějte, prosím, vždy u sebe.

Řady

Doufáme, že vzhledem k omezené kapacitě klubu nebudou na Foundation dlouhé fronty a to jak v šatná tak na barech. Pokud se však bude stát v řadách, pamatujte, že budete postupovat rychleji, pokud nebudete předbíhat nebo se postrkovat.
 
Drogy

Pokud se u vás najde malé množství drog, bude vám zabaveno ještě před vstupem do klubu. Obsah bude anonymně předán policii.

Pokud se u vás najde větší množství drog, budete automaticky posuzován jako dealer. Celé množství vám bude zabaveno a budou od vás vyžádány kontaktní údaje, které budou předány policii.
Pokud se někomu následkem užití nenalezených drog udělá nevolno, neprodleně o tom někoho informujte a bude vám přivolána lékařská pomoc.

Je dobré sdělit svým kamarádům co si chcete vzít aby byl v případě lékařského zásahu lepší přístup k informacím.
 
V klubu může být horko a následkem toho by mohlo dojít k dehydrataci oragnismu aniž o tom sami víte. Vždy mějte u sebe vodu. Pijte po troškách a pokuste se dostat do sebe alespoň 500 ml vody za hodinu.

Pro více informací navštivte, prosím, stránky: www.ecstasy.org a www.dancesafe.org.

 
Čtenářská recenze: set od Rebel Intelligence DJs Novinky o Foundation Vánoční soutěž Finalisté DJ soutěže Vstupenky na Eternity Bio - JunkMale Bio - Hazell Změny v line-upu a časovém rozvrhu Foundation The 65d Mavericks Max Duley - bio Foundation line-up a info Chcete si zahrat na Foundation? AON připravuje svou první českou party

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Foundation
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016