PARTYINFO

 

CARIBBEAN PIRATES

Datum konání:
24.10.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Captain Morgan Crew, Bashment Pirates, Admirál Kolíbal
Live:
The Buccaneers (A)
 
 
Roots ´n´ Reggae event
Invaze karibských pirátů do Evropy se nevyhnula ani nám, suchozemským krysám...
 

Invaze karibských pirátů do Evropy se nevyhnula ani nám, suchozemským krysám. Po veleúspěšném letním Reggae Meetingu na proboštských jezerech Vám přinášíme pirátsky laděný večer, kde vystoupí kapela, která zaznamenala asi vůbec největší ohlas - rakouští THE BUCCANEERS. V naší pirátské zátoce spolu s nimi spustí kotvy další zahraniční hosté - slovenská selektorská parta CAPTAIN MORGAN CREW, po kterých si meče a dýky nabrousí domácí BASHMENT PIRATES a kteří si uloupenou kořist rozdělí s korzárským ADMIRÁLEM KOLÍBALEM.

Nuže nablýskejte si Vaše kocábky a přiražte k molu naší zátoky, v pátek 24. října na tajuplném ostrově jménem Abaton.

THE BUCCANEERS (AT)
The Buccaneers jsou nejvýznačnější postavou rakouské reggae scény. Za dobu jejich desetileté existence vydali dvě alba "Rude Boy" a "Feeling Irie" a třetí album je ve fázi posledních příprav před nahráváním. Sami sebe charakterizují jako "simply roots, simply groove, simply reggae", což poměrně přesně vystihuje jejich zvuk i náladu, kterou svojí hudbou vytvářejí. Na svých koncertních turné tento pětičlenný soubor vyprodává celé koncertní haly a i u nás na Reggae Meetingu se jim dostalo velice vřelému (a početnému) přijetí.
Další info: http://www.buccs.net

CAPTAIN MORGAN CREW (SK)
Slovenské sdružení Captain Morgan Crew je další z uskupení, které se představilo na letním Reggae Meetingu a které na danceflooru rozjelo pravé peklo. Na Pirates of Carribean nás poctí svojí návštěvou selektoři Qtko a I-man, což jsou zároveň zakládající členové Bratislavského Peace 'n' Love Soundsystemu. Jejich šálek čaje (s rumem) jsou především raggamuffin, dub a ska, takže se rozhodně máme na co těšit.
Další info: http://www.reggae.sk/index.php?Module=Culture&Page=pnl

BASHMENT PIRATES (CZ)
Domácí piráty zastupuje dvojka Bashment Pirates, což je alias, pod kterým roztáčí desky žižkovští rezidenti Mighty Lemon a Suppafly. Zažít vystoupení těchto dvou velkých knowledgemanů je opravdu velkým zážitkem, a to nejen pro jejich výtečnou selekci a rozhled, ale také proto, že Mr. Suppa (mj. bubeník Nyabinghi Warriors) začíná také fušovat do řemesla vládcům mikrofonů - stal se vítězem Microphone Style Contestu, který se konal v žižkovském klubu Matrix letos na jaře.
Další info: http://zion.11.cz/articles.php?idclanek=14

ADMIRÁL KOLÍBAL (CZ)
JahMusic na tomto eventu zastupuje selektor Lomesh Kolíbal, kapitán mikrofonu a admirál černých kotoučů. Jeho hudební aktivity jsou dostatečně známé, tedy back to the roots and let the light shine fi dem all.
Další info: http://www.wesmir.cz/jahmusic/vize.htm


Spojení:
Autem: Argentinská -> Most Barikádníků -> první doprava podle šipek
MHD: Metro "B" Palmovka -> tram 10, 24, 25 stanice Stejskalova
Další info: http://www.fanonline.cz/abaton/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016