PARTYINFO

 

MATRIX REVOLUTIONS

Datum konání:
07.11.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Village Cinemas Anděl
DJs:
Neo, Milan Kroužil, Drahota
Info:
http://www.fridaynight.cz
Popis:
start 18:00, end 24:00, vstup zdarma
 
 
Neo 7. listopadu na Friday Night a v Matrix Revolutions
Neo 7. listopadu na Friday Night a v Matrix Revolutions.
 

Listopadové posezení s chill-outovou muzikou ve Village Cinemas přichází na Anděl opět v pátek 7. listopadu. Mezi šestou hodinou a půlnocí se zde můžete naladit na další noční party ve společnosti DJs Nea, Milana Kroužila a Drahoty. Vstup je zdarma. S již sedmou Friday Night přichází ovšem také očekávané vyvrcholení trilogie Matrix, Matrix Revolutions. Neo nejen za gramofony, ale také společně s Trinity "v Matrixu", posezení s dobrým drinkem a přáteli - to je naše pozvánka na pátek 7. listopadu.

Matrix Revolutions poběží ve Village Cinemas tento den od 17:00, 19:00, 19:30, 20:00, 22:00, 22:30 a 23:00. Pokud si chcete dát v jeden den celou trilogii, tak Matrix I poběží 9.00 hodin, Matrix Reloaded pak od 12.00. Připraveno je také zvýhodněné vstupné.

Ale zpět k muzice. Milana Kroužila, velkého fanouška a maskota Matrixu, není třeba představovat a ani jsme jej nemohli na tuto speciální Friday Night nepozvat. DJ Neo, náš reprezentant u labelu Subliminal, právě připravuje nový singl a nové remixy starších pecek, takže se nechme překvapit, co speciálního si jmenovec hlavního hrdiny Matrixu na tento večer připraví. Milana Kroužila a Nea doplní rezident, DJ Drahota.

Friday Night, víkend začíná ve Village.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016