PARTYINFO

 

DISCOTHECA

Datum konání:
24.10.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - K-14
DJs:
Nipp (article rec.), Bluecat (noisy pioneers), Molczik (eae)
Popis:
start 21:00, vstup 40 CZK, Brňáci vstup zdarma
 
 
Discotheca
Na pátek 24.10.2003 je připraven v klubu K14 první díl ze série tak trochu nezvyklých klubových nocí. Máte chuť navštívit jinou party než obvykle? :)
 

Na pátek 24.10.2003 je připraven v klubu K14 první díl ze série tak trochu nezvyklých klubových nocí. Máte chuť navštívit jinou party než obvykle? :)

Klub K14, EAE team a několik dalších přátel spojilo síly a výsledkem je první ze série molczikových nocí v klubu K14. Pokud to okolnosti a zdravotní stav dovolí, tak akce by se měla konat přibližně jednou do měsíce. A co že to tedy ta DISCOTHECA je?

Smažili jsme se vytvořit koncept klubové noci, který je odlišný od ostatních. Každý díl bude různě žánrově zaměřen, avšak vždy bude kladen důraz na to, aby hudba byla veselá, positivní až odpočinková a hlavně aby se u ní dobře jedlo a pilo! Kdo chce bude moci i tančit. Vždy budou připraveny různé speciality a tak trochu jiný druh zábavy, který nám pořadatelům není cizí. :)

První díl akce DISCOTHECA, konající se 24.10.2003 se zaměří na otázky: "Jak je to tedy s tím deep technem?"  "Je minimal taneční?" a pokusíme se odpovědět i na "Co je to discotechno?" Jako první kdo předloží své argumenty bude plzeňopražák, poslední dobou maximální minimalista a velice progresivní jazzman DJ NIPP (Article records). Ženský pohled na svět, život a deep techno nám přijede presentovat domažlická DJka BLUECAT (Noisy Pioneers), která svými vnady a diskžokejským umem oslňuje nejednoho fandu tohoto sportu. Doplňovat a řídit celou diskusi bude resident Discothecy DJ MOLCZIK (EAE team).

Ovšem tato čtyřčtvrťová hudební debata není vše, co je pro Vás na Discothece připraveno. Jelikož jsme si vědomi silné a originální konkurence, připravili jsme na celý večer spoustu zajímavých her, performances a jiných aktivit. Speciálně pro party DISCOTHECA je připravena "All Night Shaking Da Room" performance a "Exclusive Amplified Butt Farts" show. Během večera bude v pravidelných intervalech probíhat akce "Ex Without Puke Perfo Breaks," která bude probíhající zábavu doplňovat. Nesmíme zapomenout na show "Čoromoro on Decks" jenž je připravena na 3. hodinu ranní. Dekorace interieru a žádní Go-Gos samozřejmostí...

Zbývá jen zmínit vstupné, které činí 40 Kč, Brňáci to mají vše zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016