PARTYINFO

 

VIVA BOHEMIA 2

Datum konání:
18.10.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Vozovna Střešovice
DJs:
P@co, Milan Kroužil, Aiffel, Luis, View (V.B.) a další
hip hop stage: Neighbour Beats, Henry D. & Dany, P 13 (RU) + DJs
Info:
http://www.vivabohemia.cz
Popis:
start 20:00, vstup 200/270 CZK (předprodej Ticketpro)
 
 
Viva Bohemia II
Na hlavní scéně vystoupí sehraná formace DJ Paco, DJ Milan Kroužil, DJ Aiffel, host večera DJ View z Anglie, dále DJ Luis a další.
 

Na hlavní scéně vystoupí sehraná formace DJ Paco, DJ Milan Kroužil, DJ Aiffel, host večera DJ View z Anglie, dále DJ Luis a další.

Na druhé scéně se těšte na Hip Hop Neighbour Beats, Henry D. za doprovodu líbivých vokálů Dany, dále spousta atrakcí jako BeatBox, Hakisák, stánky a spousta dalších.

DJ P@co

styl: happy house, house, tek-house, techno
Známý díky hraní v Club mixech Live, Summer of Love 2002, Conect 2 clubmix a jako DJ i promotér se představil na promo akci Abnormality v Jindřichově Hradci.

DJ Milan Kroužil

styl: Techno, Tech-House.
Působení na rádiu Bonton, členství v kapele Black & White Story Band a nepochybně také jako DJ.

DJ Aiffel

styl: Techno, Progressive House
Jeden z první generace českých DJů. V roce 1997 vydal kompilaci Czech 100% progressive tracks, na kterém najdeme jeho další Track CAY3 - Guitar maniac a např. i první oficiální  skladbu DJky Ladidy. Sám později vydává House Invasione I a II, což byly jedny z prvních oficiálně namixovaných nahrávek u nás.

DJ Luis

styl: Progressive House
Slyšet hrát tohoto předního českého DJe můžete ve spoustě pražských klubů, ale těšte se, jak to rozpálí 18.10. ve vozovně Střešovice v rytmu deeptechna a retrohousu.

DJ View

styl: Hard House, Drum & Bass
DJ s desetiletými zkušenostmi, který vystupuje v anglických klubech v Londýně, Readingu, Newbury, Oxford. Za dobu svého hraní a zdokonalování se nasbíral přes 2500 ojedinělých desek. Těšte se na fantastické scratche, mixování bez pomocí efektů a hudbu, co jste ještě neslyšeli.

Druhá scéna: Neighbour Beats, DJs True, Rower, BeatBox od Piza + Crew a další. Shrneme-li si to, máte se rozhodně na co těšit.

Předprodej: Ticketpro

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016