PARTYINFO

 

FACE 2 FACE

Datum konání:
21.11.2003 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Pet Crusty
Live:
Face 2 Face
 
 
Face 2 Face v klubu Liquid
Nebýt vydařené silvestrovské noci mezi roky 2001 a 2002, patrně by tenhle projekt nikdy nevznikl. Tehdy byl totiž DJ Face v pražském klubu XT3 osloven hráčem na basovou kytaru Lucasem Rossem a následovalo první společné vystoupení. Fungují od dubna roku 2002 a zájem o house ve všech jeho formách lehce stmelil jednotlivé muzikanty k sobě.
 

Nebýt vydařené silvestrovské noci mezi roky 2001 a 2002, patrně by tenhle projekt nikdy nevznikl. Tehdy byl totiž DJ Face v pražském klubu XT3 osloven hráčem na basovou kytaru Lucasem Rossem a následovalo první společné vystoupení. Fungují od dubna roku 2002 a zájem o house ve všech jeho formách lehce stmelil jednotlivé muzikanty k sobě. Každý týden je najdete v některém z pražských klubů, přičemž výjimkou není ani pětihodinový set, v němž dochází ke kombinaci desek s živými nástroji.

Za rok a půl se sestava změnila opravdu jen minimálně a obě zpěvačky nově nahradil trumpetista Jakub Havlín. Ten si libuje hlavně v klidnějších deephouseových polohách spolu se saxofonistou Hodjohnem, ale oba umí řádně vyprovokovat i našláplé skladby. Perkusista Mataro ocení tribalové pasáže, zatímco nabroušená kytara Lucase Rosse vyniká především v minimalistickém tech-houseu.

Jejich set zkrátka nepostrádá vývoj, vyzní pokaždé jinak, nikdo dopředu neví, jaká bude finální podoba večera a vše je založeno hlavně na atmosféře v publiku. Jen tou se tato pětice řídí. Poslední dobou se jim zdá Praha zřejmě malá, protože neváhají ujet i desítky kilometrů za vnímavým a nerozmazleným publikem. Po loňském festivalu Summer Expose v Bechyni, letošním Sázavafestu a velkolepé akci More Cream v KC Karlov v Benešově, se ukázali i v Českém Krumlově, Litvínově, Benešově nad Ploučnicí či na chatě Živec v Píseckých lesích.

K nám do Liberce nemíří Face 2 Face poprvé. Pokud vám tedy uniklo jejich vystoupení v půlce března na akci World v Novorenesančních lázních, nic není ztraceno. Tehdy tu vystoupili na oslavě 3. narozenin klubu Liquid, teď se přímo do Liquidu navracejí!

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016