PARTYINFO

 

INTRO

Datum konání:
01.11.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Soho
DJs:
Benny Ill, Priapus, E.S.P.
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, kapacita omezena
styl: dubstep
 
 
Nejnovější hudba londýnského undergroundu - Dubstep - opět v Praze
Intro jsou pravidelné party v pražském Central Lounge, které jednou měsíčně představují Praze nejsoučasnější intelligent sound anglického undergroundu.
 

INTRO jsou pravidelné party v pražském Central Lounge, které jednou měsíčně představují Praze nejsoučasnější intelligent sound anglického undergroundu. Tato hudba v sobě mísí dědictví mnoha dosavadních hudebních stylů  - garage, jungle, breakbeat, drum'n'bass, ragga, dub, hip hop, funk i house atd. - a vytváří nový sub-styl underground garage: Dubstep.

DJ Kode9 o dubstepu: od jungle přes garage a dál dál dopředu, nový mutant uk audio viru, jehož nejčerstvější londýnské rytmy mají příchuť jamajského dancehallu.

DJ Priapus o dubstepu: zvukový hybrid nové generace, underground cyber-bop, moderní  hudební pohled pod oficiální realitu, aktivní elektronická masáž pro mozek i tělo

Na druhé INTRO party zahrají:

Benny Ill - londýnský hudební producent a DJ působící pod různými pseudonymy již 15 let. Jako producent je jedním ze dvou členů Horspower Produtions, půlkou formace Dub War, nahrává také pod pseudonymem High Planes Drifter a navíc spolupracuje s DJem Hatcha a DJem Kode9 /Londýn/ a DJem Dinesh-Goldspot  /New York City/ na projektech pro Tempa Records.

Benny Ill hraje, mimo jiné, rezidentně na nocích "Drive By" a "Wicked" v New York City a na "Forward" v Londýně /nejfuturističtější underground noc v UK/.

Co se týče produkce nejmodernější undergroundové hudby, v posledních 2 letech působí Benny Ill nejvýrazněji v unikátních Horsepower Productions, kteří jsou považováni za stvořitele nového stylu - Dubstep. Horsepower neustale překvapuji svým inovačním přístupem k produkci své hudby, která je vydávána především na labelu Tempa. Jejich zvuk je kulturně velmi různorodý, stejně jako obyvatele Londýna - vychází především z: uk gagrage, techna, house, dubu, brokenbeats, hip hopu, raggae, d&b, funku, soulu a samplů z filmů z celého světa.

Benny Ill v Praze představí 100 % dubstepový zvuk Horsepower Productions a Tempa Records a navíc vám svým setem objasní proč se mu v londýnské undergroundové scéně říká  "the ill one"!

DJ Priapus - po počátečním omámení 2stepem zcela propadl stylu underground garage a zejména Dubstepu. Poslední rok je zapojen do dění v londýnské undergroundové scéně, výsledkem čehož jsou právě INTRO party. Na druhé INTRO  Priapus opět předvede Dubstep a la Bohemia, tedy zvuk, který londýnská scéna hodnotí jako - pure gutto.. (djpriapus@volny.cz) (v minulosti Priapus spoluprodukoval pověstné Speedfreax parties)

DJ E.S.P. - přední český DJ stylů 2step a underground garage, který již 5 let kypří pražskou klubovou scénu svým rychlejším pojetím velmi taneční muziky s množstvím vokálů, ale také silně undergroundovou náladou. DJ E.S.P. hrál 2step po boku významných zahraničních Djů (Joost Van Bellen (Holandsko), Spoony (UK), Gomes (Holandsko), Kode9 a Neil Tempa (Londýn)), vystupoval na Speedfreax parties v Praze i v Holandsku, na Jacuzzi party a na mnoha jiných českých akcích včetně velkých festivalů (Creamfields, zlínský festival atd.)
Na INTRO č.2  E.S.P. předvede nejmodernější underground garage s příchuti 2stepu i  tzv. 4 to the floor.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016