PARTYINFO

 

EUFORICA MEETS REAL AUDIO

Datum konání:
16.11.2003 - neděle
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Richard (roxy/chemistry-amsterdam), Loutka (roxydust/jpa), James (sunshine people), Jan Berdych (sunshine people)
chill-out: Lucas (roxy booking/mocmusic), Down (sunshine people), Libor (sunshine people)
Info:
http://sunshinepeople.cz
info@sunshinepeople.cz
Popis:
6. výročí Sunshine People
lighs by TNT & Fisa, extra sound system, vstup do půlnoci 150 CZK
 
 
Rozhovor s Honzou
Krátký rozhovor s jedním ze zakládajícíh členů oblíbené partičky Sunshine People jsme pro vás připravili v souvislosti s jejich šestými narozeninami a party Euforica v klubu Roxy. Mnozí z vás si na jejich rozjeté večírky velice dobře pamatuje a nám nezbývá nic, než návštěvu vřele doporučit.
 

Ahoj Honzo, v neděli 16.11. oslavují Sunshine People v Roxy své narozeniny. Do svatostánku taneční hudby se vracíte s party Euforica. Po kolika letech vlastně?

Ahoj, vracíme se do Roxy asi po 3 leté odmlce, kterou zavinili především naše finanční potíže a situace pražské klubové scény. Roxy tenkrát změnilo svou politiku a Mecca, jmenovitě Jarda Krampol nám nabídl podnímky, za kterých mohla Euforica dál fugovat. Ze začátku to vypadalo, že Mecca bude šlapat jako housový klub, jenže, jenže. Nebylo to to pravé, teď již to víme. Po roce v Mecce Euforica skončila jako pravidelná párty. Rozhodli jsme se věnovat hlavně Open Air Free Parties. Tahle Euforica v Roxy je vlastně vyjímka.

Sunshine People a jejich šesté výročí. Za tu dobu se muselo udat hodně věcí. Můžeš nám popsat vývoj vašeho seskupení, kolik máte členů, jaké máte aktivity, plány? Popřípadě dotkla se vás nějak tzv. krize taneční scény?

Začalo to v Berouně 6 lidí, kteří stojí v pozadí do dneška. Pak se přidal vlastně už jen James, asi po roce, a to odstartovalo náš přesun do Prahy. Začali jsme pořádat Euforicu v Roxy, party v Radosti a postupně přicházely nabídky k hraní po republice, i dál. K dnešku máme za sebou přes 70 party ve vlastní produkci v Roxy, Mecce, Radosti, Pod Homolkou, Fabricu, Naifu aj. Naše plány: momentálně Euforica v Roxy, do konce roku asi nic, příští rok zatím není plánován, každopádně vyladit sound systém a hned na jaře free party. Jinak Sunshine People Recodrs Shop funguje vesele dál..

Když už si zmínil Váš obchod s deskama, vím , že nabízíte spoustu hudby, zaměřujete se na určitý styl nebo pokrýváte celé spektrum taneční muziky?

Prodáváme hlavně house, deephouse, techhouse, ale máme také breaky, jungle, mixované CD a kompilace. Obchod je na Malostranském nám. 9, Praha 1, ale musíme se do konce roku stěhovat, takže sledujte web, bude tam nová adresa.

Když se vrátíme zpět k Euforice, vím že jste na ni za dobu jejího trvání přivezli pěknou řádku zajímavých jmen. Můžeš se zmínit aspoň o těch nejzajímavějších…

Největší hvězdou Euforici je bezpochyb Richard Parker, ten vždy Roxy uplně rozsekal. Mezi další se zařadili Angelo, Lucky Lou z Tel Avivu, Brian S, Mothersole či Richard Grey. Velký zážitek bylo vystoupení Angela s Markem Perqenem na harmoniku, během toho přišli náhodou do klubu hip-hopový Pharcyde po svém koncertě na Brumlovce a ujali se mikrofonu, zpívali, rapovali a my nechápali.

Tentokrát má vaše rezidentní noc podtitul Euforica Meets Real audio. Proč zrovna tento? Nemá snad něco společného s počítačových zvukovým formátem :)?

Real Audio je rezidentní party Richarda Parkera, začala v amsterdamské Roxy, kam pozval Richarda původně DJ Dimitry v roce 1995 na svojí noc HI-Tech Soul Movement . Richard měl takový úspěch, že mu Roxy nabídla vlastní noc, kterou pojmenoval Real Audio a běžela každý pátek. Momentálně pokračuje v klubu More, kde Richard hraje pravidelně každý měsíc se svými hosty.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016