PARTYINFO

 

FACE 2 NAIF

Datum konání:
01.11.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Rubyz
DJs:
Face (Techno.cz), Fun (ex Lighthouse)
Live:
Face 2 Face - Mataro (electronic percussion), Hodjohn (sax), Lucas Ross (guitar), Jakub Havlín (trumpet)
Info:
http://www.face2face.cz...
info@face2face.cz
Popis:
deep/tribal/progressive/tech-house with live instruments
 
 
1. 11. Face 2 Face v klubu Naif
Ty letní pařáky snad až příliš rychle skončily, podzim jsme skoro nezaznamenali a už je tu ta příšerná zima, která tak nepříjemně zalézá za nehty a proti níž se nemůžete téměř bránit.
 

Ty letní pařáky snad až příliš rychle skončily, podzim jsme skoro nezaznamenali a už je tu ta příšerná zima, která tak nepříjemně zalézá za nehty a proti níž se nemůžete téměř bránit. Nejhorší je to večer, to se toho totiž opravdu příliš dělat nedá. Buď se usadíte k televizi, která zrovna mco ve svém programu nenabízí, nebo se předčasně zachumláte pod teplé peřiny...

Face 2 Face pro vás mají třetí variantu! Přijďte za námi první listopadový den do klubu Naif, který najdete v Železné ulici 24 naproti Stavovskému divadlu a nebudete litovat. Úderem dvaadvacáté hodiny roztočí DJ Face své desky z oblasti deep/tribal/progressive/tech-house a bude jen na saxofonistovi Hodjohnovi, perkusistovi Matarovi, kytaristovi Lukáši Rossovi a trumpetistovi Jakubovi Havlínovi, jak se nechají touhle muzikou vyprovokovat ke svým výkonům. Je pro nás velká čest, že naše pozvání tentokrát přijal královéhradecký DJ Fun, který až donedávna oblékal slušivá trička s majákem ve znaku. Myslíme si totiž, že právě on bude tím nejvhodnějším kandidátem, který úspěšně sobotní noc zakončí.

Chcete dohánět spánkový deficit, nudit se u televize a nebo si to v sobotu 1.11. užít na parketu klubu Naif? Rozhodnutí je jenom na vás, ale my vás tam každopádně rádi uvidíme!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016