PARTYINFO

 

FACE 2 FACE

Datum konání:
07.11.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Mrtvá vrána
DJs:
Face (Techno.cz), Yakub (C 19)
Live:
Face 2 Face - Mataro (el. percussion), Lucas Ross (guitar), Hodjohn (sax), Jakub Havlín (trumpet)
Info:
http://www.face2face.cz
info@face2face.cz
Popis:
styl: deep / tribal / progressive / tech-house
 
 
Face 2 Face v klubu Mrtvá vrána
Docela jsme si ten malý klubík na Žižkově oblíbili. Stačilo pár schůdků z chodníku a váš pohled padl na útulnou hospůdku, v jejíž zadní části dva gramofony a malý parket naznačovaly, že to nebude hospůdka jen tak ledajaká...
 

Docela jsme si ten malý klubík na Žižkově oblíbili. Stačilo pár schůdků z chodníku a váš pohled padl na útulnou hospůdku, v jejíž zadní části dva gramofony a malý parket naznačovaly, že to nebude hospůdka jen tak ledajaká. Pak však nastaly změny a Mrtvá vrána získala nového majitele. Ten se postaral o zvětšení prostoru, provedl pár zásahů do interiéru a zdá se, že Mrtvá vrána pomalu vstává z mrtvých!

Tento pátek jsme se rozhodli, že se přijdeme na nový prostor podívat a samozřejmě, že by byla škoda nechávat desky a nástroje jen tak zahálet doma. Startujeme ve 21:00 a náš set se budeme snažit přizpůsobit poněkud komornějšímu prostředí tohoto klubu. Přesto zazní house ve všech jeho podobách, navíc okořeněný kouzlem živých nástrojů. Kytara, saxofon, perkuse a trumpeta tak znovu dají průchod své fantazii. Jako hosta jsme si protentokrát pozvali DJe Yakuba, který je nejčastěji spojován s kladenskou Devatenáctkou a už teď se nemůžeme dočkat jeho pohodového setu, který páteční noc ukončí.

Vydejte se v pátek 7. listopadu na průzkum "nové" Mrtvé vrány, kterou najdete v Žerotínově ulici 31, spolu s námi a poseďte s přáteli u piva či vína za rozumné ceny. My se na vás samozřejmě moc těšíme!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016