PARTYINFO

 

NEW YEAR´S EVE

Datum konání:
31.12.2003 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Darryl Pandy (Milk´n´2 sugar, USA), Big J (the juicer, USA), Rico (slick dynamite, UK), Vectif (Radost FX)
Info:
http://www.radostfx.cz...
 
 
Darryl Pandy
Již jeho první hit „Love Can´t Turn Around“ ho katapultoval na přrdní pozice hitparád po celém světě. Odměnou mu pak byla cena za taneční muziku BPI, kterou za tuto skladbu obdržel.
 

Darryl Pandy (Chicago, U.S.A.)

Již jeho první hit „Love Can´t Turn Around“ ho katapultoval na přrdní pozice hitparád po celém světě. Odměnou mu pak byla cena za taneční muziku BPI, kterou za tuto skladbu obdržel.

Mr.Darryl Pandy je ryzím ztělesněním toho, čemu se říká HOUSE MUSIC. Za svojí kariéru stihl prolomit bariéry světových hitparád více, než desítkou tanečních hitů a ve chvíli, kdy se zdálo, že již nemá čím přakvapit, smetl publikum svojí gospel/houseovou reinterpretací několika klasických hitů.

I love Music (Warner Bros), Heaven´s In Your Heart & Love s To Pain), Get Your Hands Off My Man a nakonec znovuvydání skladby „Love Can´t Turn Around“ , kterou vydal s Farley „Jackmaster“ Funkem, to jsou skladby, které zná celý svět.

V roce 1999 vydává u Subliminal/U.S.Sony skladbu „Bad Enough“, v únoru se pak stává jeho další počin „Raise Your Hands“ klubovým hitem číslo 1 v U.K.

Na přelomu let 1999-2000 pak spatřily světlo světa skladby „Sunshine and Happiness“ a „Feel It“, které se okamžitě zařadily na přední místa hitparád po celém světě. Jeho posledním hitem je pak „Get Your Body On The Floor“ (U Can Do It), který vysílala i MTV.

Darryl Pandy je synonymem světové house music. Jeho živá vystoupení, při kterých pracuje s několika různými přístroji najednou, zpívá, tančí a hraje na gramofony patří k nezapomenutelným zážitkům.
Oslava příchodu Nového Roku by k nim měla bezesporu patřit!

Darryl Pandy ho s námi přivítá 31.12.2003 v klubu Radost FX!

 
Maxim New Year´s Eve 2004

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016