PARTYINFO

 

SAVAGE TECHNO

Datum konání:
28.11.2003 - pátek
Místo konání:
Staré Město - Sokolovna
DJs:
Boss (kne deep rec./SK), Bolek (intertec, SK)
Paul Hawk, Liner, Lucasch, Huddy
Info:
http://www.sound44.com
info@sound44.com
Popis:
Zeck sound system & massive light show by Marcel audio, videoanimations, decorations
vstup 100 CZK
 
 
Savage Techno
Tato výjimečná party proběhne v pátek 28. listopadu 2003 v Sokolovně Starého Města u Uherského Hradiště. Jak už jsem se zmínil, v pořádání téhle techno smršti má prsty agentura Sound44, tudíž se máte na co těšit…však posuďte sami!
 

Ke konci letošního června proběhla bohužel zřejmě poslední party v Kyjovském klubu Šneckenhaus, i když čert nikdy nespí, že ano :o)

První akce se v blíže zmiňovaném klubu uskutečnila 19. prosince 1998 a přišlo na ni zhruba 35 lidí. Vím, je to pěkně málo, ale………

Ani ve snu nás onehdy nenapadlo, že na další akci přijde lidí jednou tolik a už vůbec ne ten fakt, že za rok bude mít tento klubík takovou návštěvnost, že budeme muset přistoupit k řešení omezit kapacitu klubu. V Kyjově jsme totiž za celou dobu nenašli takový prostor, který by uspokojil naše předpoklady a hlavně předpoklady města, které si s problematikou klubu Šneckenhaus nedovedlo poradit a dopadlo to tak, jak to dopadlo.

Po celou dobu nás provázely různé problémy, ať už malé, či velké, avšak na druhou stranu nás žádný z nich neodradil natolik, abychom s tím vším přestali. Ba naopak, byla to hnací síla. Vždycky jsme tuhle práci brali jako náš koníček, protože jsme taneční hudbu milovali a doposud milujeme a snažili jsme se, aby se to na každé „pařbě“ odrazilo. 

V klubu Šneckenhaus jsme pořádali taneční parties po dobu 4,5 roku a za tohle několikaleté období jsme pro Vás nachystali na 41 parties. Z tohoto celkového počtu byla jedna Free party, na kterou přišlo cca. 500 lidí a nebylo zde k hnutí. Kromě techno „mejdanů“ jsme také připravili několik tech-housových a junglových parties.

A nyní k tomu nejsmutnějšímu. Klub Šneckenhaus a přilehlá hospůdka byli na konci srpna vyklizeny a uzavřeny, jelikož byla mezi nájemníkem a majitelem ukončena nájemní smlouva. Od té doby se věci začaly pomalinku hýbat. Hned v půli září se začala opravovat protější hospůdka zvaná Jančovka a na jaře 2004 by měl s rekonstrukcí přijít na řadu dnes již bývalý klub Šneckenhaus.

Jsme rádi, že jsme pro Vás mohli v takovém klubu, který bych se nebál nazvat kultovní,  připravovat po tolik let akce, na kterých se skvěle bavili nejen návštěvníci, ale i přizvaní djs a všichni tak vytvářeli nezapomenutelnou atmosféru, na kterou se nezapomíná a po které se nám opravdu hodně stýská.

Možná i to je důvod toho, že  jsme neodolali a připravili  jsme ve spolupráci s uhersko-hradišťským promoterem Markem divoce neurvalý večírek :o)

Tato výjimečná party okrášlená dost vystihujícím názvem Savage Techno proběhne v pátek 28. listopadu 2003 v Sokolovně Starého Města u Uherského Hradiště. Jak už jsem se zmínil, v pořádání téhle techno smršti má prsty agentura Sound44, tudíž se máte na co těšit…však posuďte sami!

Roli headlinera tohoto večera s radostí přijal mladý, avšak uznávaný slovenský producent a dj Boss, který si  svou kvalitou hraní a schopností pobavit lidi zajisté získá Váš obdiv. Jako sekundanta jsme k Bossovi přizvali jeho krajana, téměř našeho souseda, mix mastera a techno „divocha“ dj Bolka, který Vám přijede zahrát z nedaleké Senice.

Dalšími „techno maséry“ tohoto večírku  budou: Dj Lucasch za agenturu strobe.cz.  Dj Paul Hawk, který si  za 6 let aktivního djingu vypracoval zcela originální a temperamentní styl mixingu, prostřednictvím kterého se snaží šířit své osobní chápání techna. Jak sám říká: "... chci, aby byl set pestrým příběhem, který má svůj začátek, vrchol a konec." ... a právě díky jeho osobitému zvuku a stylu nabývají blíže zmiňovaná slova na významu. Dj Liner, rovněž vysoce kvalitní dj a zároveň resident bývalého clubu Šneckenhaus. Dj Huddy, který party okoření vyrovnaným setem nasáklým melodickým technem.

Tuto party jsme začali připravovat s dostatečným předstihem, abychom Vám mohli poskytnout ten nejlepší hudební zážitek spojený s dobrým zázemím, které je neméně důležité. O to se postará jednak silný a především kvalitní zvukový aparát doplněný masivní světelnou show pod taktovkou Mr. Marcela, velkoplošná  videoprojekce, dva plně zásobené bary, které Vám nabídnou široký sortiment hard & soft drinků, piva, energy nápojů, nějakých pochutin ke smlsnutí  a to vše za velmi, velmi, velmi příznivé ceny! První bar bude navíc ozvučen menší aparaturou, ze které se budou linout příjemné a ucho lechtající chill outové melodie a kdo ví co ještě..:o) Doufáme, že krom toho všeho stihneme připravit i dekorace, které by mohly zpestřit prostory mejdanu.

Podrobnosti o tomhle večírku a mnohé další … jako třeba rozhovory, sety k stáhnutí a informace o průběhu příprav naleznete na http://www.sound44.com, která byla pro tuhle příležitost opět spuštěna.

Zájemci o udělení volných vstupů a VIP akreditací se můžou tázat na akreditace@sound44.com. Akreditace budou přijímány do středeční půlnoci, tedy do 26/11/2003 24:00h!!!!

Vstupné na tento mejdan činí pouhopouhých 100,- Kč (pouze na místě). Věříme, že Vás tahle party zajisté obohatí na těle i na duchu…

 

Profily:

DJ Boss (Kne deep rec., SK)

Dj a producent, říkají o něm, že je vycházející hvězda Slovenského techno nebe. V mládí poslouchal všechny druhy hudby od Queenu až po hard core techno z Holandska. Když poslouchal s přáteli starý thunderdome, neuvědomoval si, že tyhle okamžiky jsou počátkem jeho hudební kariéry. Od roku 1995 tvoří na svém počítači experimenty se zvuky, neustále se zajímá  o hudbu, posílá své tracky deejayům k poslechnutí. Někdo mu poradil, aby je poslal do labelu Kne deep rec. a úspěch! Vydali jeho vlastní EP - parameter jedna EP, to bylo v roce 2000. předtím snil jen o hraní před lidmi, a když dostal šanci, v tu chvíli si byl jisty, že to je to co chce opravdu dělat.

Není moc producentu, co dostanou příležitost vydat své tracky u světoznámé značky jako je Kne deep rec., Klirfactor rec., Room tone rec., PVC atd... Tato skutečnost byla podnětem pro všechny: "Elektronickou taneční hudbu" od deejayů, producentů, promoterů a médií, až po clubbery. Krok za krokem byl zván na všechny malé, nebo velké parties na Slovensku. Doposud hrál v mnoha zemích. Mnohokrát v ČR, Holandsku, Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Polsku a Slovinsku. S jeho dobrou kvalitou hraní a schopností dobře pobavit lidi, si získal srdce většiny cluberru.

Diskografie:

Dj Boss: Parameter Jedna Ep kne deep. 015
Dj Boss: Parameter Dva Ep kne deep. 016
V/A: techex1 techex 01 rec.
V/A: techex2 techex 02 rec.
V/A: antidandruff uff rec. 03
Puffboy: Mind bugs (dj boss remix) stickman rec.
Dj Boss, christian varela, dj hanzs: worldwide error . klifactor rec. 01
Rob javis & slavo: complex EP room tone rec. 01
v/A: TAkkaki itoh, Boss, Drupi, Rumenige (PVC 3)
Andreas kreamer: the waz of the drum (dj boss prrssure mix) life form. rec. 01
Audiotechture: Warez - Aplication II (Dj Boss remix) decomplex audio 018
Andreas kreamer: Base in your face (dj boss mix) life form. rec. 06
 

DJ Bolek (intertec promotion, SK)

Vlastným menom Peter Bolebruch, zakladatel a majitel agentúry Intertec promotion. Jeden z najuznávanejších promotérov na Slovensku. Má za sebou hrania po celom Slovensku, Česku, Bulharsku a ako jeden z mála slovenských djjov pravidelne dostáva ponuky na hranie v Rakúsku a Polsku. Spolu s Dextranom začali organizovať tanečné parties už v roku 1997. Odvtedy sa z ich akcií stali najnavštevovanejšie akcie na západnom Slovensku. Medzi najznámejšie patria Stereodrome (Bratislava), Paradog, Paradog Flughafen (Senica), Overdose (Nitra), Galaktika (Myjava), Discotheque (Malacky), Technoid (Martin, Bratislava), Totálka (Senica) a mnoho ďažších. Zahrali si tu také mená ako napríklad: Henrik B, Chris Liebing, Jay Denham, Inigo Kennedy, Angelo Mike, Chris Gawtry.

Opojenie tanečnou hudbou začal prežívať už v roku 1994 kedy sa stal ako člen tanečnej skupiny Sonny Majstrom Slovenska v moderných a disco tancoch. Po divoch rokoch pôsobenia v tanečnej skupine však častejšie vystupoval ako hudobný producent tanečných mixov pre tanečné skupiny po celom Slovensku a v roku 1997 prestal s tancovaním a stal sa profesionálnym Djom. Prelomom bola rezidentúra v klube Relax v Skalici, ktorý sa stal po zatvorení Extreme klubu v Bratislave tým pravým podzemím pre tanečnú hudbu na Záhorí. Od roku 1997 vystupoval v kluboch a na parties po celom Slovensku.

Za zmienku stoja kluby: U-club Bratislava, METRO klub Šaža, Stará pekáreň Nitra, Disco Max Prievidza, Alpia Martin. Zahral takmer na všetkých známych parties na Slovensku: BeeFree, Vibes, Wardz, Levi´s House Camp, Patatas, Paradog, Stereodrome. V rokoch 1997-2001 bol rezidentom v kluboch Relax Skalica a IPON club Senica. V máji roku 2002 dostal pozvanie ako zástupca Slovenska zahrať si na Spring Parade v Rakúsku. Cudzí mu nieje žiadny štýl. Najradšej však hraje techno. Jeho hranie najlepšie vystihujú slova: “Mixuj a zabávaj seba aj všetkých okolo“.

Štýl hrania má typický pre slovenských DJov, rýchly mixing, najtvrdšie dosky prekladané doskami s jemnou melódiou. Obžúbený producenti: Henrik B, Patrik Skoog, Stefan Ehriln, ANT&Sterling, Chris Liberator, Hardcel. Johan Bacto, Advent, James Ruskin.

Len nedávno premiérovo vystúpil s projektom Inkognito na akcii Paradog. Inkognito je príjemný mix živého nástroja - bassovej gitary a mixovaného techna, pričom sa využíva bassový efektor v kombinácii s digitálnym efektorom Pioneer.

Official releases:

February 2003, sample CD ST online, Bolek – Chvaatam (Dave.D remix) June 2003, Bee Free Slovakia Sampler, Bolek - Praženica

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016