PARTYINFO

 

FUTURE SOUNDZ VS. SWAGRECORDS

Datum konání:
05.12.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Daniel Poli (Swagrecords.com, UK), Lucas (roxy booking), Kel (Zip Orchstra), Canobee (Pure Rhythm)
chill-out: Turtlesquad djs + Tinny
Popis:
vstup do 23:00 zdarma
 
 
Future Soundz vs Swag Records
Daniel Poli v Roxy
V pátek 5.12. se v Roxy uskuteční další pokračování mejdanu Futuresoundz, tentokrát s DJem Danielem Polim, který přijede reprezentovat zvuk londýnského housového undergroundu. Jeho set podpoří resident Futuresoundz, DJ Lucas, Kel ze Zip orchestry, Canobee z pure rhythm a v chilloutu se můžeme těšit na Turtlesquad DJs & Tinnyho.
 

V pátek se v Roxy uskuteční další pokračování mejdanu Futuresoundz, tentokrát se zástupcem labelu Swagrecords a vlastní značky Suspect package, DJem Danielem Polim, který přijede reprezentovat zvuk londýnského housového undergroundu. Tento původem Ital procestoval zemi křížem krážem, v Číně (!) dokonce dva roxy působil jako DJ na plný úvazek.

Čas za gramofony už také nějakou dobu prokládá časem stráveným ve studiu a dnes Daniel spolupracuje s tak zvučnými jmény, jakými bezpochyby jsou Gideon Jackson nebo Grant Dell z projektu Tribalation.

Jeho set podpoří resident Futuresoundz, DJ Lucas, Kel ze Zip orchestry, Canobee z pure rhythm a v chilloutu se můžeme těšit na Turtlesquad DJs & Tinnyho. Koho nepřesvědčil lineup a váhá, snad ho zlomí vstup do 23:00 zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016