PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
06.12.2003 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Afrika Islam (Mr X & Mr Y, USA), Orbith (Bassline), Ladida (Roxy Booking)

 
 
Afrika Islam is back
Afrika Islam v Roxy
V sobotu 6. prosince vystoupí na Elektře americký DJ s neskutečně širokým záběrem v hudbě, který s Westabem vytvořil veleúspěšný projekt Mr. X & Mr. Y, díky kterému je onen muž - Afrika Islam dnes známý především jako electro DJ. Podporou mu budou oblíbení residenti Elektry – DJ Orbith a DJka Ladida.
 

V sobotu 6. prosince vystoupí na Elektře americký DJ s neskutečně širokým záběrem v hudbě, který s Westabem vytvořil veleúspěšný projekt Mr. X & Mr. Y, díky kterému je onen muž - Afrika Islam dnes známý především jako electro DJ.

Jejich projekt můžete znát díky Mayday, Electric Kingdom a mnoha desek, třeba New World Order nebo Free Me. Na Summer Of Love toho to roku se zároveň všichni mohli přesvědčit, že hravě zvládá jak hip-hop, tak electro, ale že se zároveň nebrání v podstatě vůbec ničemu. Velmi se mu u nás líbí a proto se rozhodl brzy vrátit. Tři a půl měsíce po SOL03 se Afrika Islam vrací, aby v první prosincový víkend nadzvedl ze židlí nejprve 5. 12. brněnskou Flédu a den poté Elektru v Roxy; podporou mu budou oblíbení residenti Elektry – DJ Orbith a DJka Ladida.

Nechte se unést ve víru electrotechna, v sobotu 6. prosince od 22:00 to bude stát opravdu zato.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Elektra s Afrika Islamem
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016