PARTYINFO

 

GOOD BYE LENIN

Datum konání:
17.11.2003 - pondělí
Místo konání:
Brno - Palace Cinemas Velký Špalíček
DJs:
Harosh
 
 
Brněnské oslavy výročí sametové revoluce se ponesou ve veselém duchu
Čtrnácté výročí sametové revoluce bude v Brně provázet premiéra úspěšné německé komedie Good Bye, Lenin! spojená s následnou Metropolis Cineparty ve foyeru multiplexu Palace Cinemas Velký Špalíček.
 

goodbyelenin Čtrnácté výročí sametové revoluce bude v Brně provázet premiéra úspěšné německé komedie Good Bye, Lenin! spojená s následnou Metropolis Cineparty ve foyeru multiplexu Palace Cinemas Velký Špalíček.

Brněnský týdeník Metropolis, multiplex Palace Cinemas Velký Špalíček a filmový distributor Hollywood Classic Entertainment připravili na pondělí 17. listopadu pro brněnské filmové fanoušky již desáté pokračování Metropolis Cineparty. Filmový večírek tentokrát v premiéře přináší německý film „Good Bye, Lenin!“, který sklízí úspěch u publika i festivalových porot po celé Evropě.

Česká premiéra „Good Bye, Lenin!“ byla ne náhodou určena na 17. listopadu – snímek je jakýmsi filmovým dárkem ke čtrnáctému výročí sametové revoluce. Děj filmu Wolfganga Beckera se tématem převratu ostatně přímo – odlehčeně – zabývá.     

Komunistický režim ve východním Německu padl, ale Alex musí předstírat, že se tak vůbec nestalo – jeho matka, přesvědčená komunistka, se totiž právě probudila z komatu a nesmí se o převratu dozvědět. Lékaři jí doporučují především klid a žádné šoky. A šok dějinný může být pochopitelně stejně ostrý, jako kterýkoli jiný...

Slavnostní projekce filmu „Good Bye, Lenin!“ proběhne v multiplexu Palace Cinemas Velký Špalíček v 19.45 hodin, po jejím skončení se ve foyeru kina rozproudí Metropolis Cineparty, která se tentokrát ponese v socialistickém duchu.

Hity i „nehity“ osmdesátých let bude pouštět DJ Harosh, připraven bude „imperialistický“ koktejlový bar, plzeňské pivo poteče zdarma proudem jako v čase chmelových brigád. Oblečení ve stylu osmdesátých let vítáno, klíče sebou!

Předprodej vstupenek zahájen, zajistěte si vstupenky včas.

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016