PARTYINFO

 

OPENING PARTY

Datum konání:
05.12.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - p.m.
DJs:
Tráva & Loutka
morning lounge: DJ Christakimass
Popis:
vstup zdarma
 
 
Klub 3: nový prostor pro underground
Klub Trojka
Prostor se nachází na adrese: Trojická 10, Praha 2, což je 2 minuty chůze od zastávek tramvají Palackého nám. a Botanická zahrada, nebo metra Karlovo náměstí.
 

Prostor se nachází na adrese: Trojická 10, Praha 2, což je 2 minuty chůze od zastávek tramvají Palackého nám. a Botanická zahrada, nebo metra Karlovo náměstí. Název je odvozen od ulice, kde se klub nachází Trojická=trojka=3. V ulici se také mimochodem nachází kostel Nejsvětější trojice. :)

Kapacita: 600 lidí

Prostor se dělí na club a lounge, který se nachází na rozlehlém balkónu a ze kterého je možno sledovat dění na spodním "clubovém" parketu. Oba prostory mají svůj velký a dobře zásobený bar s přátelskými cenami (např. 20,- za pivo Staropramen 12, Red Bull 49,- ...).

Čtvrtky jsou vyhrazeny pro živé kapely a sound systémy ve stylu reggae,dub, ethno a world music.
V pátek a v sobotu jsou parties, nebo koncerty. Rezidenty klubu s pravidelnou noci jsou např. DJ Tráva, DJ Loutka, Quadrant Sound Systém atd. Svoji pravidelnost mají i večery Breakbeat Conference (očekávejte např. Koma+Bones (UK), Lee Coombs (UK)) a raum...night (Dub Taylor (D), D.Diggler (D)). Klub je otevřen od čtvrtka do neděle a od nového roku plánujeme otevření lounge s vlastní DJ produkci již od úterý.

Velkou pozornost a péči jsme věnovali i poslednímu dní v roce. Naše silvestrovská party se jmenuje TOAST a za gramofony se v průběhu dlouhé noci (začátek v 20:00 a konec plánován na odpoledne prvního dne roku 2004) vystřídají DJs, kteří umí vytvořit tu pravou atmosféru rozjetého mejdanu. Hlavními postavami na pódiu budou zejména DJ Mark Parody (Cásá Musica - UK), který byl již několikrát v Británii vyhlášen časopisy Muzik a DJ Mag jako Best Bedroom Bedlam DJ, dále DJ Hypno (UK), Quadrant Sound System, Zip rchestra a Charlie One.

program klubu

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016