PARTYINFO

 

UNLIMITED NIGHT

Datum konání:
28.11.2003 - pátek
Místo konání:
Králíky - Music Max
DJs:
Orbith, Miquel, Cool, V.K.
Live:
Trancegate
Info:
http://www.mountaingate.cz
mountaingate@email.cz
Popis:
vstup 99 CZK < 23:00 120 CZK, start 20:00
 
 
Unlimited Night
Na pátek 28.11. si pro všechny co mají rádi elektronickou muziku přichystala agentura Mountaingate příjemné před-předvánoční překvapení.
 

Na pátek 28.11. si pro všechny co mají rádi elektronickou muziku přichystala agentura Mountaingate příjemné před-předvánoční překvapení. Po téměř čtyřměsíční pauze se tak opět hlásí další díl ze série klubovek známé jako Unlimited Night.

Na své si přijdou milovníci dnes stále oblíbenějšího stylu electra,  v podání jeho největšího představitele u nás a českého Dje No.1 Orbitha.

Pro řadu clubberů je stále techno všechno a  Miquel dokáže svým setem přesvědčit i všechny ostatní, že techno je stále živý a vyvíjející se styl. To mimo jiné předvádí na deskách, které vychází na jeho labelu Licker.

Pouštět vinyly dnes dokáže spousta Djs, existuje však jen málo DJů, kteří dokážou vždy vycítit atmosféru a podle ní volit desky, mezi ně však určitě patří rezident akcí Mountaingate Dj Cool.

Posledním Djem, kterého je třeba zmínit je rezident klubu Max DJ V.K. Krom djských vystoupení nebude chybět ani živé vystoupení projektu Trancegate. Samozřejmostí je pak vybavení klubu kvalitním zvukem, světly, zajímavou videoprojekcí, klimatizací…prostě vším, co dnes do každého moderního klubu patří.

Jak už se stalo zvykem na našich akcích, nabízíme zvýhodněné vstupné všem, kteří přijdou na akci do 23.hodiny a to příjemných 99,-. Ovšem nezoufejte i po 23.hod. bude vstupné přijatelných 120,-.

V případě většího zájmu zajistíme po skončení akce odvoz autobusem do Nového Bydžova a Chlumce.

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016