PARTYINFO

 

ETERNITY - TRANCE EDITION

Datum konání:
18.12.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Laydee Jane, San (NL), Chris Cowie (UK), Rai, Martin Gredner, Hydrophonic
Popis:
start 21:00, konec 07:00
Line-up:
21.00 Rai
23.30 Martin Gredner
01.00 San
03.00 Chris Cowie
04.30 LayDee Jane
06.15 Hydrophonic
07.00 end
 
 
Rozhovor DJ Rai Rozhovor s Martinem Grednerem DJ San
LayDee Jane - Biografie
LayDee Jane můžeme jednoduše označit jako kvalitní tranceovou Djku, pro níž je prioritou bavit lidi hudbou, kterou má sama ráda. Její styl je spojením melodického trance s tech-trance a atmosféra během jejích setů je vždy nabitá energií. Když dostane příležitost, tak jen málokdy není za svůj výkon odměněna aplausem od usmívajícího se publika.
 

Jméno: LayDee Jane
Bydliště: Švýcarsko
Místo narození: Česká republika
Styl: Trance, Tech-trance

Svým temperamentním projevem si již vydobyla pravidelné hraní jak ve Švýcarsku, kde teď bydlí, tak i v Čechách nebo na španělské Mallorce. Kromě toho již také několikrát hrála ve Francii, Polsku, Itálii, Německu, Holandsku nebo na Slovensku. Již druhým rokem je rezidentkou vyhlášeného evropského klubu MAD v Lausanne (Švýcarsko) a pravidelně hraje v klubech jako jsou Fabric (ČR) nebo Duplex (ČR). A vzhledem k tomu, že na sebe začíná poutat pozornost i zbytku Evropy, dá se očekávat, že bude nyní v zahraničí hrát mnohem častěji.

LayDee Jane sama o sobě říká:

Elektronickou hudbou jsem se vážněji začala zabývat někdy kolem roku 1999. Nejdříve jsem vystupovala ve Švýcarsku, později i v jiných státech. Zásadní průlom nastal, když jsem dostala nabídku hrát na Mallorce v klubech Riu Palace a BCM, které patří mezi největší v Evropě.

Je příjemné, že i po letech mě tam zvou každé léto znovu. Hrála jsem již na několika prestižních festivalech jako jsou Mainstation na Streetparade(CH), Lakeparade(CH), Energy (CH), Creamfields (ČR), nebo také na holandské Dance Parade v Rotterdamu. V současnosti trávím hodně času ve studiu, kde už jsem si produkci vyzkoušela na dvouch skladbách a pracuji na dalších. Jsem šťastná, že moje práce je zároveň i mojí zábavou.

Více info: www.laydeejane.com


Biografie ve faktech:

1999:

začala se učit mixovat z desek a brzy na to už hrála na prvních menších akcích převážně ve Švýcarsku.
 
2001:

dostala poprvé šanci hrát na Mallorce v klubu Riu Palace a v jednom z největších klubů Evropy - v BCM (kapacita je asi 6000 lidi), kde od té doby hraje pravidelně každé  léto. V září podepsala smlouvu s Agenturou Atlantis Management GmbH (CH), která od té doby zajišťuje většinu jejího bookingu.
 
2002:

stává se rezidentkou prestižních švýcarských klubů MAD (Lausanne-CH) a Nachtwerk (Thun - CH) a začíná se pravidelně objevovat na akcích Citadela v České republice. V říjnu uzavírá dohodu o spolupráci s další švýcarskou agenturou - United Management. (Lausanne)
 
2003:

několikrát hraje na sérii parties "Infinity" v Amnesii (Lausanne -CH), kde často hostují holandští djs jako Pavo, Lange, Shane 54, Lady Dana. V červenci se vydává na 20ti denní španělské turné (Mallorca, Lloret de Mar). Poprvé se představuje ve Francii v mega klubu Macumba. Premiérou bylo i vystoupení na Lakeparade (Geneva -CH), kde hrála na hlavni stagei pro několik tisíc lidí. Mezi vrcholy její dosavadní djské dráhy patří vystoupeni na jednom z největších hudebních festivalů v Evropě - Creamfields v ČR, kde L.Jane hrála v hlavním čase na tranceové stagei po boku světově uznávaných djs (Tiësto, Westbam, Sonique, Corvin Dalek, Michael Burian a další). V srpnu si poprvé zahrála také na největší švýcarské indoor party Energy 2003, kde se kromě jiných objevili i djs jako Paul Van Dyk, Nu NRG, Tomcraft. Hraní s djem Tiestem si zopakovala ještě jednou o pouhé dva týdny později v klubu MAD. Další zahraniční booking  má tentokrát v Itálii, kde pro ní několikrát organizuje vystoupení dj a producent Igor S (ID&T, Kadabra). V říjnu hraje také na Slovensku a v listopadu opět v České Republice.

2004:

od nového roku získává residenci v dalších 2 klubech. Monte Cristo 2 ve Francii a v Gate One v Bernu (CH), kde hraje společně s dji jako Marco V, Cor Fijneman, Mark Norman, Rank 1 a další. Poprvé hraje v Polsku v klubech jako Megic, Manhattan, Gladiator, a Piramida, kde také dělá rozhovor pro televizi VIVA. Mezitím jezdí opět do České Republiky na různé akce, kde se potkává s dji Lisa Lashes, Marco Carola, Lucca, Umek, Paul Tall, Timo Mass a další a získává první českou residenturu v klubu Duplex (Praha). Na různých rádiích v Evropě se začínají hrát rádio sety L.Jane. Opět hraje na české verzi Creamfields a svojí holandskou premiéru má přímo v Rotterdamu na FFWD street-parade. Na podzim dostává opět několik příležitostí vystupovat v Polsku a to po boku djs Marc Van Linden nebo Svenson - se kterým si zahrála v největším polském klubu Ekwador (asi pro 9000 lidí). V listopadu opět hraje na jedné akci s djem Tiëstem, tentokrát v Praze asi pro 15.000 lidí.
 
Produkce:

na konci roku 2002 se LayDee Jane seznamuje se studiovou technikou ve studiu MBROS (Bern-CH) a už v březnu 2003 ji vychází první oficiální produkce - remix skladby "Dirty Love" na albu "Dj Pure - Green". V červnu vydává svůj prvni promo-vinyl s názvem "Enliven", který se dostává do playlistu dýdžejů jako jsou Johan Gielen, Woody Van Eyden atd. Po více jak roce čekání na další spoluprodukci ve studiu MBROS dochází L.Jane trpělivost a vypovídá předčasně exklusivní smlouvu.

Na podzim roku 2004 dostává prostor ve studiu 2High (Bern - CH) a pracuje na dalším singlu s názvem Titan-ic, který vychází v remixu Buck Fush na kompilaci Trance Escape.
 

Reference:

Francie:

- Macumba
- Monte Cristo

Slovensko:

- Ex-Extrem
- Space
- Ministry of Fun
- Unique

Itálie:

- Aida (IT)
- Night & Day Club

Španělsko:

- BCM (Mallorca)
- Riu Palace (Mallorca)
- Chic Palace (Mallorca)
- ChaCha (Mallorca)
- Xtra (Lloret de Mar)

Polsko:

- Megic
- Manhattan
- Piramida
- Gladiator
- Ekwador

Německo:

- Fun World
- Palm Beach
- Traumland
- New York

Česká Republika:

- Creamfields 2003
- Citadela
- Zakladna
- Palm Beach
- Koloseum
- Boby Centrum
- Industry 55
- Emko
- Fabric
- Fleda
- Excalibur
- Big Hit
- KC Karlov
- Duplex
- Laguna

Švýcarsko - speciální akce:

- LakeParade
- Energy 2003
- Goliath Platinum
- KV Fascht
- Infinity
- Tuneltrance
- RKC
- Atlantis clubbing
- Sunset Party
- Trancemania12
- Extra Bern on tour
- Transmaster
- D.I.P.
- Galaxy
- Maniax
- Spacetrip
- Comet Party
- GUS Party
- XXL Festival
- různé "She Dj - night" J

Švýcarsko - kluby:
 
- Amnesia (Lausanne)
- Mad(Lausanne)
- Nachtwerk (Thun)
- Niaxa (Zurich)
- Mirabillis
- Sphinix
- Globulle
- Lava Club
- D-Lite
- Joy
- Koloseum
- Escape
- Q-Bar
- Mood
- A1
- Manhattan Club
- Musik Park
- Castello
- New York

Rádio + TV:

- VIVA - Polska (PL)
- TV Óčko - (CZ)
- Expression (UK)
- Evropa 2 (CZ)
- Kiss - Hady (CZ)
- C-Dance (BE)
- Planeta FM (PL)
- RMI FM (PL)
- Framboise (CH)
- Radio X (CH)
- Couleur 3 (CH)

 
Profil Chrise Cowieho před Eternity Eternity 13 - trance edition

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016