PARTYINFO

 

ETERNITY - TRANCE EDITION

Datum konání:
18.12.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Laydee Jane, San (NL), Chris Cowie (UK), Rai, Martin Gredner, Hydrophonic
Popis:
start 21:00, konec 07:00
Line-up:
21.00 Rai
23.30 Martin Gredner
01.00 San
03.00 Chris Cowie
04.30 LayDee Jane
06.15 Hydrophonic
07.00 end
 
 
Rozhovor DJ Rai

Rai - ještě s dlouhými vlasy :o)Začnu obligátně - jaké jsou novinky u Raie?:-)

Udělal jsem poslední dobou dost nových tracků, které hraji a hrají se též na pražském Radiu 1. Jeden track by měl vyjít na Lucasem sestavované kompilaci pro časopis Xmag. Co se týče oficiálního vydání stále jednám, ale nic není potvrzeno. Jo málem bych zapomněl, že track Groove byl zařazen na první českou kompilaci, která vyjde u nového českého labelu, který má zahraniční distribuci. Jde o cd s názvem Urban Legends a label se jmenuje Tribal Vision. 

Kolik hraní za měsíc míváš a kolik rezidentur?

Mívám tak kolem 5 – 8 hraní měsíčně. Rezidentury mám dvě a to v Pražském Roxy na Zenu a na Bukanýru též v Praze. Tam hraji s djem Bo.Danem a pravidelně si zvem nejrůznější hosty.

Pokud se nepletu, v Brně jsi hrál naposledy letos v červnu na velkém festivalu Semtex Culture. Jak se ti hraje na velkých akcích obecně a čím se liší tvé sety na festivalech od setů v klubech?

Mám rád oboje. Pokud je ale lidí tak max. do tisíce je to pro mne optimální. Festivaly  mne hlavně baví po stránce návštěvníka, kdy si můžu skvěle užít spoustu hudby, na kterou bych v klubech, kam jezdím hrát, normálně nenatrefil. 

Co tě nejvíc baví na DJingu?

Určitě muzika a lidi. Je to spojení těhle dvou věcí.

Hraješ progressive house a tech house, máš rád i jiné styly? Co posloucháš doma?

No hraju především progressive house ve všech možných podobách. Jinak mám rád všechny možné styly. Důležitá pro mne je především dobrá atmosféra. Nemám rád ''debkoidní hudbu''… poslouchám tedy od downtempa přes dnb až já nevím po co :o)

18.12. budeš hrát na Eternity v Brně před LayDee Jane. Co si nachystáš pro brněnské publikum?

Určitě spoustu nové hudby. Nečekejte ode mne nějakou "show" za gramofony. Na to jsou tu jiní :o). Já lidem především servíruju čerstvé hudební lahůdky, které často jinde slyšet nemohou. Pokud je někdo otevřený muzice doufám že jeho smysly uspokojím :o)

Nakonec prosím tvou aktuální top 10:

bez pořadí :

Pavel Bidlo: My Pills /Tao promo/
Rai: U. Ef. Ou /unreleased/
Audiofly: Live Love/Rai Edit   /Fantastic House/

 
Rozhovor s Martinem Grednerem DJ San LayDee Jane - Biografie Profil Chrise Cowieho před Eternity Eternity 13 - trance edition

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016