PARTYINFO

 

GET TRAINED 2

Datum konání:
31.12.2003 - středa
Místo konání:
Praha - vlakový speciál
DJs:
Nika 77 (Techno.cz), Chris Sadler (chrissadler.com), Josef Sedloň (Roxy), Lumiere (Radost FX), Babe LN (Roxy), Chris Chemist (B52), Kaplick (Roxy), Walden (B52)
Popis:
půlnoční oslava na cestě, artistic show, ohňostroj, videoprojekce ve vlaku
sound & lights by Technical Design
vstup 1000/1400 CZK
trasa: Praha Smíchov - Benešov - Heřmaničky - (Praha Smíchov) - Beroun - Kladno - Praha Smícho
21:00 - (2:00) - 6:00
 
 
Vstupenky k dispozici na nádraží před odjezdem Soutěž o volné vstupy a další ceny S Honzou Komárkem o ponorce pod Čechovým mostem Get Trained - půlnoční oslava s vlastním ohňostrojem a info o předprodeji
FAQ - silvestr ve vlaku, Get Trained! 2
Uvádíme odpovědi na otázky, které se nám dostaly do rukou během posledních dnů od návštěvníků v klubech, nebo přes email.
 

Uvádíme odpovědi na otázky, které se nám dostaly do rukou během posledních dnů od návštěvníků v klubech, nebo přes email.

Kde lze koupit vstupenky a za kolik?

Předprodeje běží v síti Ticketpro (www.ticketpro.cz) a Ticketstream (www.ticketstream.cz)
Cena v předprodeji je 1000kc, na místě 1400kc.

Jak a kde proběhne půlnoc?

Půlnoc se bude slavit venku; vlak zastaví a úplně se otevře boční strana hlavní stage, světla a hudba budou směřovat z vlaku a všichni cestující slaví na prostranství před vlakem - prostě živelný rave na Silvestra jak má být! K tomu je připraven ohňostroj, ohnivá žonglovací show a vystoupení dalších performerů.

Jaký bude sortiment a ceny na barech?

Na barech bude plný sortiment alkoholu a nealko, ceny naprosto běžné na akcích (pivo Plzeň 0.5l 30kc, vodka 40kc, RedBull 60kc, džus 20kc atd.) + special nabídka vodka-Redbull a Campari Mixx. Dále bude k jídlu pizza, sendviče a zdarma ovoce.

Kolik bude celkem barů?

3 bary, 1 hlavní bar i s jídlem + 2 další. Každopádně pití nebude dál, než jeden vagon, kdekoli se nacházíte...

Jak jsou vyřešené gramofony ve vlaku?

Necháváme vyrobit odpružené stoly přesně na míru do vlaku.

Jede se opět do Olomouce jako minulý rok?

Ne, vlak jede z Prahy na jih směr Benešov, vrací se zpět na Smíchovské nádr. ve 2 ráno a party pokračuje směr Beroun a Kladno.

Jak máte rozdělený zvuk a světla ve vagónech?

Hlavní "Redlight" stage a druhá "Moonlight" stage se ponese v duchu jejich názvu, jak barevně, tak dekoracemi. Zvuk a světla dělá kompletně Technical Design, stejně jako minulý rok. Dvoupatrový "doble-decker" má stejný zvuk jako hlavní stage a jsou zde i obrazovky z dění v jednotlivých vagónech, "chillout" vagon je samozřejmě laděný do pohody hudbou i světly a na hlavním baru je tlumený zvuk z hlavní stage.

Zastavuje se během cesty?

Určitě. Začátek a nástup ve 21h. Staví se téměř hodina na půlnoc, na cestě zpět v Benešově a dále asi čtyři zastávky jejichž čas zatím neznáme - záleží na přesném harmonogramu od ČD. Konečná zastávka je v 6h ráno v Praze.

Je možné přistoupit do vlaku někde v průběhu?

Vlak zastavuje ve 2 hodiny na Smíchovském nádraží a lze přistoupit. Vstupenka na druhou část večera je za 600kc.

Co když se udělá někomu špatně?

Na palubě je zajištěná lékařská první pomoc běžná na každé větší akci. Vlakvedoucí má neustálé spojení se strojvedoucím. A nejedeme kazašskou stepí, ale hustě osídlenou krajinou se stanicemi na trase zhruba každých 5 minut.

Zahrnuje vstupenka nějakou konzumaci?

Ne, oproti minulému roku (vstupné 2500kc) jsme letos (vstupné 1000kc) nechali na každého zvážení kolik utratí za nápoje a jídlo. Bude tak mít naprostou kontrolu nad vlastními náklady. Zahrnout konzumaci do ceny je pro většinu lidí nevýhodné, nikdy by tolik samostatně neutratili. A cokoli se reklamuje jako "zdarma" zvláště na Silvestra, je už dávno zahrnuto v ceně...
Tomu jsme také přizpůsobili ceny na barech, které považujeme za více než lidové...

Kolik je kapacita akce?

450os

V kolik a kde party končí?

Zastávka je ve 2h ráno v Praze a konec v  6h - Praha Smíchov. Oficiální afterparty je pak v klubu Le Clan (Balbínova ul.)

 

web Silvestr ve vlaku
www.b52.cz/gettrained2.html
www.b52.cz

 
Party ve vlaku / party on train

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016