PARTYINFO

 

CALLING 2004

Datum konání:
31.12.2003 - středa
Místo konání:
Vranovice - F klub
DJs:
Nevety, Millhard, D.Royd.Ical, Iczek, Liner, Reyko, Mec Martny, Kita, Mek Ef, Arbitr
Popis:
vstup 59 CZK, start 20:00, end 06:00
 
 
Calling 2004
Na silvestra jsme si připravili mejdan s názvem Calling 2004, uskuteční ve vranovickém F clubu, ale tentokráte jen na jednom a to na hlavním stagi.
 

Na silvestra jsme si připravili mejdan s názvem Calling 2004, uskuteční ve vranovickém F clubu, ale tentokráte jen na jednom a to na hlavním stagi. 

Z našeho bookingu se zde představí Nevety, Millhard, D.Royd.Ical, Iczek. Z hodnínského Sclab bookingu dojede DJ Liner. Dále z Blanska přijede dj Reyko, který již několikrát hrál na akcích Cosmix a taktéž na tom prvním. Jako další se přestaví pořadatel akce Adrenalin djs Mec Martny.

Přijede z nedalekých Dolních Dunajovic, kde se konali akce Transporter, mimo jiné Mec Martyn vystupoval na vůbec prvním Cosmixu s podtitulem Open air. Ze Zlína přijede dj Kita, který se podílí jedním trackem na připravované desce Samopl Rec. 002. Dalšími pány na holení bude dj Mek Ef ,který již vystupoval na akci Astronoutic a přestavil se také i v minimal stagei na Cosmixu a dj Arbitr, který přijede z Brna..

Celý večer nebude věnován je technu a proto jsme se pokusili udělat line up tak aby každému vyhovoval. Jak podtitul naznačuje All Kinds of Eelektronic Music tak jsme se snažili zahrnout co nejvíce stylů (od techna přes dnb, elektro, jungle, breakbeat až k teknu). Samozřejmě že program nebude ošiven o show performace Shadow Princess a ani o speciální silvestrovskou výzdobu. Pro větší pohodlí návštěvníku bude přidán větší počet židlí a stolů.

Pokud bude mít někdo zájem o rezervaci tak nás kontaktujte na booking@tuzexx.cz, a nebo na tel čísle +420 602 407 141.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016