PARTYINFO

 

MIXER

Datum konání:
09.01.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva (jpa), Loutka (jpa), Rescue (pure rhythm)

Popis:
vstup 150 CZK, special old school decoration by Canobee
 
 
Line up
Mixer
Na nový rok o slepičí krok, a též o novou rezidentní noc dvou výjimečných DJs, dále.
 

Legendy domácích klubů, DJové Tráva a Loutka, si pro vás připravili pravidelný měsíční mejdan s názvem Mixer, mající naději rozčeřit náš klubový rybníček stejně jako již neexistující noci Mix (RIP). Čemuž každý, kdo měl to štěstí slyšet společný set výše zmíněných DJs, jistě nebude mít problém uvěřit.

V poslední době totiž na několika akcích již T&L jako tandem vystoupili a energie i euforie, kterou spojení dvou takto silných osobností přineslo, dala nejednomu kluberovi vzpomenout na atmosféru oněch legendárních mejdanů z „dříve“. A že vynikající atmosféra nadšení, objevování nové hudby a společné euforie není výsadou pouze minulosti, se bude snažit dokázat právě Mixer.

Vždyť nemusí být na každé párty 150 Djů ze 150ti zemí světa a méně je někdy více… První díl, jakožto příjemné vkročení do nového klubového roku se bude konat již v pátek 9.1.2004. Kromě již výše zmíněných rezidentů, se zde představí též člen Pure Rhytm ss, DJ Rescue.

A aby byl navozen potřebný feeling, ozdobí klub „special old school decoration by Canobee.“ Buďte tedy zváni na premiéru noci Mixer, kde vám za novoroční vstupné 150Kč ukáží DJs Tráva & Loutka, zač je společného hraní loket. Oba páni spolu totiž při hraní nebojují, nýbrž se skutečně doplňují, inspirují a hrají „tak trochu jinak“ – tak jak to přesně býti má. Lístky s 10% slevou lze pak rezervovat na adrese tickets@roxy.cz .

Line-up:
 
22:00 - 00:00 - Rescue (Pure Rhytm)
00:00 - 06:00 - Tráva (lex rec.) & Loutka (jpa)
 
chillout: ambient CDs

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016