PARTYINFO

 

EXPERIENCE 13

Datum konání:
31.01.2004 - sobota
Místo konání:
Letohrad - KD
DJs:
Tibor (SK), Subsist, e-Li
saxophone: Side
Live:
Andy Vaz (Background/DE)
Info:
http://www.xprnc.com...
Popis:
vstup 100 CZK
 
 
Experience 13
Je tu leden. První měsíc v kalendáři, který Vám přináší první zážitky toho roku a rovněž i první noc nesoucí název Experience s datem 2004.
 

Andy VazJe tu leden. První měsíc v kalendáři, který Vám přináší první zážitky toho roku a rovněž i první noc nesoucí název Experience s datem 2004. Zvukový aparát o výkonu šesti kilowat postavený do quadra se v letohradském kulturním domě rozezní v sobotu 31.1. odbitím jednadvacáté hodiny večerní.

A kdo že se tentokrát postará o začátek? Příjemnými breakovými rytmy odstartuje večírek vynikající saxofonista, producent a dj v jedné osobě Side, do jehož setu se navíc přidá na bonga Afro. Samozřejmě Ondřej nezůstane pouze u gramofonů, ale v průběhu večera předvede i svůj um na saxofon.

Hosty večera jsou opět osobnosti nemalého formátu - lidé, kteří na poli elektronické hudby odvedli kus práce. Ze západu k nám zavítá německý producent a majitel světoznámého labelu Background - Andy Vaz. Člověk, jehož biografie vypovídá o jeho zkušenostech a respektu mezi uznávanými umělci.

Andy byl mnohokrát komentován v různých anglických, německých či japonských magazínech a výčet míst, které navštívil se svým live projektem, je vskutku obsáhlý. Sám si pro svou muziku založil label Soundvariation, kde vydal sedm dílů, přičemž pátý je věnován remixům svých kolegů. Jeho hudební pojetí je velmi osobité, psychadelické a nesrovnatelné se standardní produkcí. Tibor

Hostem z východu je zkušený dj, spoluorganizátor vynikajícího slovenského festivalu Wilsonic a rovněž dobře známý z rezidentních večírku undergroundového U.clubu  – Tibor. K Tiborovi toho bylo napsáno již dosti, ale neodpustím si poznamenat fakt, že patří nejvyzrálejším djům současné scény.     

O zbytek muziky se postarají rezidentní e-Li a Subsist. Stejně, jako pokaždé, bude prostor příjemně vyzdoben a celkový dojem umocněn světly, které mezi sebou přivítají zelený laser. Vstupné je obvykle pouhých sto korun.    

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016