PARTYINFO

 

DRUMSTATION – CZECH EDITION

Datum konání:
09.01.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Katcha (Workshops.Cz), X.Morph (Redrum), Suki (Tn Productions), 2K (Nitropank)
Info:
http://www.badpoint.cz...
 
 
Line up
Drumstation – Czech edition
Další díl drum'n'bass akce Drumstation – Czech edition se kvapem blíží, přinášíme tedy aktuální informace.
 

Další díl drum'n'bass akce Drumstation – Czech edition se kvapem blíží, přinášíme tedy aktuální informace.

SPECIÁLNÍ série vstupenek Czech edition  – od úterý do pátku 6. - 9. ledna je možné zakoupit vstupenky za zvýhodněnou cenu 50Kč (na místě 80Kč). Počet těchto speciálních vstupenek je omezen na pouhých 100 kusů! Předprodejní akce probíhá v recordshopu TSP/Scratchplastics ve Školské ulici č. 26 a v GROWSHOPu na Žižkově, Bořivojova 95.

Dále můžete soutěžit o volné vstupy na našich spřátelených webových serverech – www.rave.cz (soutěž o triko, 5 lístků a vyhrazený stůl poblíž pódia), www.shadowbox.cz, www.drumandbass.cz, www.breakbeat.cz, www.techno.cz.

V souvislosti s touto akcí si vás též dovolujeme upozornit na aktuální rozhovor s DJkou Katchou na serveru www.shadowbox.cz, a pokud byste ji snad chtěli slyšet naživo v přímém přenosu, můžete si jí naladit ve čtvrtek 08.01. na rozhlasové stanici Radio Expres. Taktéž DJ X.Morph z brněnského Redrumu poskytl rozhovor pro webový server rave.cz, který by tam měl být brzy k přečtení.

Na stránkách party www.badpoint.cz/drumstation najdete aktuální informace, odkazy na sety dje X.morpha a zbrusu nový set dj Sukiho, obsahující řadu vinylových novinek.

Drumstation v pražském klubu Matrix se začne rozebíhat od 20 hodiny a konec je plánován až v pozdních raních hodinách. Zvuková aparatura 6kW, světelné efekty a dekorace vytvoří kvalitní zázemí pro skvělý hudební zážitek. Krom toho se bude točit plzeňský Gambrinus a Prazdroj – ne jen dobrou muzikou je člověk živ ;)

Budete si též moci zakoupit trika Drumstation za zvýhodněnou cenu 240 Kč (na internetu na shop.badpoint.cz).


Nuže nabídka je pestrá, připravte si ze skříně své taneční střevíčky a rovnou si běžte koupit nové, protože ty současné si dozajista na Drumstation protancujete.

 
Drumstation

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016