PARTYINFO

 

DRUMSTATION – CZECH EDITION

Datum konání:
09.01.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Katcha (Workshops.Cz), X.Morph (Redrum), Suki (Tn Productions), 2K (Nitropank)
Info:
http://www.badpoint.cz...
 
 
Line up Drumstation – Czech edition
Drumstation
První lednová drum'n'bassová akce přichází! Ještě se ani pořádně nevzpamatujete ze silvestrovského opojení a již v pátek 9. ledna si budete moci protancovat své střevíčky na dalším pokračování seriálu Drumstation.
 

První lednová drum'n'bassová akce přichází! Ještě se ani pořádně nevzpamatujete ze silvestrovského opojení a již v pátek 9. ledna si budete moci protancovat své střevíčky na dalším pokračování seriálu Drumstation. Tento fajnový večírek plný více i méně zlámaných beatů zavítá do žižkovského klubu Matrix již počtvrté - při prvním setkání se našemu publiku představila extratřída žánru dj Raw.Full, na druhém pokračování bylo možno vidět i slyšet holandskou partu Future Research a třetí Drumstation se nesl ve znamení švýcarské party The Engine (DJ Impact + DJ Fine Style).

Co pro vás Drumstation chystá tentokrát? Headlinerem (resp. headlinerkou) akce je djka Katcha, přední Katchaosobnost české drum'n'bassové scény  a jedna z nejdéle hrajících djek u nás. Od jejích začátků v klubu XT3 se postupně propracovala do zdejší elity, v které úspěšně setrvává. Její sety jsou charakteristické různorodostí a pestrostí, což bývá také podtrženo přítomností nejrůznějších vokalistů - nejčastěji je to zpěvačka Lindee nebo zřejmě nejlepší český DnB mc NuC.

XmorphVedle Katchy si na pódiu zahraje brněnský dj X.Morph, člen sdružení Redrum a přední osobnost drum'n'bassové scény, tentokráte moravské. Z desek, které pouští, si můžete vychytat jak věci atmosférické, tak i věci tvrdší a tanečnější - jeho výtečné mixování mu vyneslo vítězství na Slovesnku ve finále Jim Beam Music 2003: drum and bass DJ`s wanted. Celkově lze říci, že jeho sety jsou velmi zábavné a nejen v jeho domácím klubu Perpetuum dosti oblíbené.

Celý Drumstation pak bude otevírat a zároveň uzavírat ve speciálním back 2 back setu djská dvojka Suki a 2K. Dje Sukiho samozřejmě netřeba představovat - jím stvořený seriál akcí Let It Roll se stal jedním z nejoblíbenějších mejdanů pražské ragga junglové komunity vůbec. Spolu s tím je organizátorem celé série Drumstation a zároveň také jejím rezidentem. Jeho sety jsou vyhledávané především pro jejich nakopnutou rytmiku a hromové basy pěkně od podlahy, v každém jeho setu je možno zaslechnout nejaktuálnější drum'n'bassové počiny, jichž se mu v potěšující míře dostává.

Dj 2K je širokému publiku dostatečně znám jako polovina djské dvojky Nitropank, ve které působí spolu s Nitrousem, redaktorem populárního serveru Shadowbox. Jeho vizitkou je taktéž nejaktuálnější valivý d'n'b s pořádně našlápnutou basou a více či méně temnými náladami.

Drumstation v pražském klubu Matrix se začne rozebíhat od 20 hodiny a konec je plánován až v pozdních raních hodinách. Zvuková aparatura 6kW, světelné efekty a dekorace vytvoří kvalitní zázemí pro skvělý hudební zážitek. Krom toho se bude točit plzeňský Gambrinus a Prazdroj – ne jen dobrou muzikou je člověk živ ;)
Budete si též moci zakoupit trika Drumstation za zvýhodněnou cenu 240 Kč (na internetu na shop.badpoint.cz).

Na stránkách party www.badpoint.cz/drumstation najdete aktuální informace, odkazy na sety dje X.morpha a je též slíbený zbrusu nový set dj Sukiho, obsahující řadu vinylových novinek.


Nezbývá než popřát příjemnou zábavu a štastný Nový rok s Drumstation!

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016