PARTYINFO

 

SHADOWBOX.CZ VS. BREAKBEAT.CZ

Datum konání:
31.01.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Azyl
DJs:
Kaplick, Saku, Philip TBC, Akira, Koogi, 2K
 
 
shadowbox.cz vs. breakbeat.cz night
Poslední lednový den se otevřou dveře smíchovského Punta všem, kdo se dobře a rádi baví při poslechu zlomených beatů, nekonečného cinkání skleniček a rádoby chytrých fórků hudebních redaktorů. Bude se tu totiž konat první společný dýchánek dvou spřátelených serverů, zabývajících se převážně junglem a breakbeatem.
 

Poslední lednový den se otevřou dveře smíchovského Punta všem, kdo se dobře a rádi baví při poslechu  zlomených beatů, nekonečného cinkání skleniček a rádoby chytrých fórků hudebních redaktorů. Bude se tu totiž konat první společný dýchánek dvou spřátelených serverů, zabývajících se převážně junglem a breakbeatem.
 
Za gramofony se budou během včera střídat Kaplick a Saku, coby reprezentanti línějšího bpm, dále multistyloví Philip TBC a Akira, a konečně i ryze junglově hrající Koogi a 2K.

Hudba ale nebude zdaleka to jediné, co se v inkriminovanou sobotu v Puntu bude dít. Dle zkušeností z minulých firemních Shadowbox-mejdanů se můžete těšit na spoustu známých tváří, mezi sebou se peroucích djů a redaktorů, opilce, šílené fotografy, rewindy a jiné zajímavé atrakce.

A jak se tam dostanete?
Punto najdete na adrese Kroftova 1, 150 00 Praha 5, zastávka tramvaje 6, 9, 12 - Arbesovo náměstí nebo Kinského zahrada.

Těšíme se na vás!

mapa

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016