PARTYINFO

 

THE CHANCERS

Datum konání:
10.03.2004 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Rude Audio DJs
Live:
The Chancers
Popis:
start 19:00 vstup 100 CZK
 
 
Chancers
Po tom, co v říjnu naplnili Roxy až po strop a utancovali půl sálu k úplné extázi, se tihle veselí hoši opět chystají na dokonce dvouhodinový koncert, v kdy prý zahrají výrazně obměněný set, postavený na aktuálním albu Friendly Fire, zároveň však obohacený o zcela nové songy i delší dobu neslyšené klasiky z alba Rudeboy Polka.
 

Po tom, co v říjnu naplnili Roxy až po strop a utancovali půl sálu k úplné extázi, se tihle veselí hoši opět chystají na dokonce dvouhodinový koncert, v kdy prý zahrají výrazně obměněný set, postavený na aktuálním albu Friendly Fire, zároveň však obohacený o zcela nové songy i delší dobu neslyšené klasiky z alba Rudeboy Polka. Koncert v Roxy má být pro kapelu jakousi zahřívačkou před plánovaným dubnovým evropským turné. Ska večírek doplní klasicky DJs Rude Audio Boyz.

Takže si pište, že tohle bude opravdový rudeboy paradise, jak hlásí jejich hitovka, a to za pouhou stokorunu ve středu 10. března v klubu Roxy, kdy se o skvělé doplňující projekce postará mistr VJ Paprika. Navíc pro sto nejrychlejších ska-marádů je přichystán specielní welcome drink. Předprodej lístků již nyní probíhá v síti TicketStream a v klubu Roxy a rezervovat lze také na www.roxy.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016