PARTYINFO

 

MORTAL COMBAT 10

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
Info:
http://www.mortalcombat.cz
raa.o@mortalcombat.cz
 
 
Novinky k Mortal Combat 10
Už necelý měsíc nás dělí od jubilejního desátého dílu kultovní severomoravské párty Mortal Combat.
 

Už necelý měsíc nás dělí od jubilejního desátého dílu kultovní severomoravské párty Mortal Combat. Organizační tým --- který na vzdor současnému smutnému trendu zredukovat promotérskou práci na uplácání line-upů z co největšího počtu komerčně úspěšných jmen --- pořád sází především na kvalitu, neustále vymýšlí čím by návštěvníkům celonoční pobyt v jinak nehostinném komunistickém kulturáku maximálně zpříjemnil.

Již nyní se intenzivně pracuje na výrobě speciálních dekoracích z osvědčené Raa.ovy dizajnérské dílny, které zakryjí depresivní sloh socialistického realizmu a nahradí jej kulisou příjemného prostředí, umocňujícího již tradiční emotivní párty atmosféru.

O stylově provedenou chill-outovou čajovnu se i tentokrát postarají nadšení čajomilci z Ostravské čajovny Na větrné hůrce. Hudební kulisu zde obstará vynikající český producent a zpěvák Boris Carloff, jehož čerstvá deska "Good Stuff" momentálně působí poměrně slušný rozruch a s trackem "First Joy" dokonce prorazila do jednoho z absolutně nejprestižnějších playlistů, který sestavuje na Rádiu 1 v britské BBC samotný Gilless Peterson!

Mimochodem kdo jiný, než někdo jako Boris Carloff - sám kdysi provozovatel přísně tradiční čajovny - by měl vědět, jak takový prostor vyplnit tou správnou hudbou?

Mortal Combat se snaží být maximálně otevřený a proto mimo jiné spolupracuje na projektu "Burn your way out!", který chce usnadnit novým DJským talentům vstup na dnes již poměrně konzervativní a uzavřenou techno scénu. Pokud se
tedy takovým talentem cítíte být, rozhodně se do projektu přihlaste, protože možná právě pro vás je i tentokrát v line-upu rezervováno místo po boku zkušených a ostřílených DJů.

Předprodej na Mortal Combat 10 bude zahájen 3.5. na těchto místech: Radiance (Ostrava), Tazzmania (Frýdek Místek), U Toflů (Janovice Bystré), Alton (Hranice), klub LeMonde (Rožnov pod Radhoštěm) a Music (Přerov). Zde budete moci zakoupit slevněnou vstupenku s klubovým poplatkem za 170Kč.

Aktuální info: www.mortalcombat.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016