PARTYINFO

 

DRUM SESSION VOL. I

Datum konání:
30.01.2004 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Katcha + MC Dr. Kary, Koogi, IM Cyber, Babe LN
vocals by C-Lara (Klára Nemravová - Tata Bojs, Radio 1, Da Babas)
Popis:
vstup 99 CZK < 22:00 < 120 CZK
 
 
Drum Session
Na pátek 30. ledna jsme pro vás připravili první party, která bude střižená ryze v nepravidelných beatech. Jungle a drum´n´bass jsou styly, které jsou nejen v ČR stále oblíbenější a doposud byly pouze doplňkem parties na druhých menších scénách.
 

Na pátek 30. ledna jsme pro vás připravili první party, která bude střižená ryze v nepravidelných beatech. Jungle  a drum´n´bass jsou styly, které jsou nejen v ČR stále oblíbenější a doposud byly pouze doplňkem parties na druhých menších scénách. Díky stále zvyšující se popularitě a Vašim množícím se přáním, jsme pro vás nachystali exkluzivní akci, která bude patřit výhradně těmto stylům.

Abychom zachovali naši vizy kvalitních "maximálně hudebně obsazených" klubových nocí, připravily jsme line-up, který je složen z těch nejznámějších a na české taneční scéně nejoblíbenějších jungle a d´n´b djs.

Během této noci vystoupí osobnosti, které není nutno  představovat. Za gramofony se představí jako jediný muž DJ KOOGI a dále pouze ženy, česká stálice d´n´b scény IM CYBER, dále v současnosti díky mateřským povinnostem velmi málo vystupující BABE LN a KATCHA, jejíž set doplní MC DR. KARY a živě doprovodí  zpěvačka C-LARA (Klára Nemravová, známá ze skupiny TATABOJS, Radia 1 a formace DA BABAS).

Samozřejmostí bude velmi kvalitní zvukový systém BELL 10 000 w, videoprojekce a laser.
Vstupné bude do 22 hodin 99,- potom 120,-.

"MAXIMÁLNĚ /NALOMENÁ/ NOC KTERÁ TU JEŠTĚ NEBYLA"

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016