PARTYINFO

 

APOKALYPSA - DO YOU LIKE BASS?

Datum konání:
25.06.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Rave.cz stage: Rush (Knedeep, USA), Jerry (Be),
Orbith (Jpa), Boss (Knee Deep Rec., SK),
Elektrabel (Live, Be), Roman Hyde (Fabric), Miss Renny (Fabric), Hu (Backstage)
Retro-House stage: Face (Techno.Cz), Dan Cooley (Clubber-Sound), Madman (Duplex), Prochy (Trendmusic), Michaela Salačová (Depo9), Texx (XMAG)
 
 
Poslední info Rozhovor s Miss Renny Rozhovor s DJem Prochym Elektrabel - mentální zážitek navozený elektronickou hudbou
Rush na roztrhání
Průměrně 2 vystoupení týdně. Cestování po celé Evropě. Každý týden v jiné zemi, neustále na cestě či v letadle. Tento program čeká DJe Rushe v červnu.
 

DJ RushPrůměrně 2 vystoupení týdně. Cestování po celé Evropě. Každý týden v jiné zemi, neustále na cestě či v letadle. Tento program čeká DJe Rushe v červnu. Pojďme se spolu podívat na jeho červnový program. Na to, co Rushe čeká a nemine.

Červen zahájil Rush v Německu, přesněji Hannoveru. Zde se v Musikzentru na akci Berlinale postavil za gramofony po boku širší veřejnosti méně známých DJů (například Asem Shama) a dozajista přivedl německé publikum do varu tak, jak to umí. Hned den poté se Rush představil tentokráte anglickému publiku a to na akci Atomic Jam. Na této akci ve slavném klubu The Sanctuary v Birminghamu vystoupil společně s Robertem Hoodem a Adem Fentonem.

NItsa ClubDalším programem je pro Majora Rushe přestávka a odpočinek. Pravděpodobně proto, aby načerpal síly na nadcházející program, který je již na první pohled náročný a dozajista velmi vyčerpávající. 17. června dorazí Rush do Barcelony, aby zde na párty Versus v Nitsa Clubu vyzkoušel, zda za tu dvoutýdenní přestávku nepřestal umět hrát. Zde poprvé (a ne naposledy) tento měsíc potká Umeka, třetím velkým jménem, které se zde představí, bude Valentino Kanzyani.

18. června čeká Rushe největší akce tohoto měsíce. Párty pro 25 000 lidí, která je již nyní beznadějně vyprodaná. Festival obrovských rozměrů, mnoho pódií, několik hudebních směrů (trance, hardcore, NRG a samozřejmě techno). Defqon 1. Outdoor Festival, který se pořádá na Almere Strand v Nizozemí. Perličkou je, že zde budou dvě techno stage. Na jedné lidí jako headliner „rozseká“ Rush, na druhé mu bude zdatně sekundovat Umek.

DefqonZ Nizozemí ale Rush neodjede. Zůstane zde, aby mohl v kulturním centru Melkweg (na naše poměry nevídané centrum, kde jsou 2 koncertní sály, kino, divadlo, galerie, nahrávací studio, kavárny a restaurace) v Amsterodamu ukázat, kde jsou jeho hudební kořeny, a na „večírku“ History Repeating se vrátí do šťastných 80. let a zahraje disko set.

Následuje přesun do Portugalska. Nedaleko Porta leží městečko Ofir, kde najdete klub Pacha. Zde již vystoupil nejeden světově proslulý DJ (jen pro ukázku: Carl Cox, Armand van Helden, Dave Clarke, Jeff Mills, The Advent, Umek) a 23. června zde poprvé ukáže své DJské umění i Rush. Doufejme, že ho publikum uvítá stejně žhavě, jako předchozí hvězdy a že Rushovo vystoupení je pobaví minimálně tak, jako jejich vystoupení.

A konečně 25. června zavítá DJ Rush, Russian Roulette, Major Rush i k nám. Konečně ho přivítá moravská metropole – Brno a její asi nejznámější prostory – Boby centrum. Na párty Apokalypsa předvede Rush to, co již dlouhá léta prezentuje celému světu – tvrdé nekompromisní techno. Na Apokalypse bude kráčet v šlépějích Davea Clarkea, Gayle San, Olivera Ho, Lukea Slatera a mnoha, mnoha dalších.

Červen zakončí Rush v prosluněném Španělsku. V klubu Pagoa v Oiartzunu, kde zahraje 26. června.

Neuvěřitelně nabitý program. Ale není divu. Rushova vystoupení totiž mají to, co vystoupení málokterého jiného DJe. Náboj, dynamiku a hlavně – je to obrovská show.

 
Z Prahy komfortně na Apokalypsu a zpět Fáma o zrušení Apokalypsy DJ Rush Anketa DJ Jerry – Rushmanie Rozhovor s DJem Hu Lístky na Apokalypsu MC Black: „Mluvím portugalsky, anglicky, česky, španělsky a švédsky.“ Interview s Madmanem Míša Salačová: „Vzít hraní na Citadele byla chyba!!“ Apokalypsa - Do you like bass? DJ Rush - Vyhlášení 1. soutěže První vychytávka na Apokalypse zveřejněna První soutěž na Apokalypsu Druhá stage na Apokalypse zveřejněna DJ Rush potvrzen

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016