PARTYINFO

 

ELEKTRONIK ATTACK - CELEBRITY DJS TOUR 2004

Datum konání:
29.05.2004 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Atomik
DJs:
Orbith (exclusive 3 hours set), Santa (bassline), Vinny (L-klub), Tochy (S.M.I.S.L.), B.One.K (Flashclub), Tzésar (CD promo), Peter Pann (Insane DJs/Most), Kita (Drumfire/Zlín), Klubo (U Merkura), Scream (Recreations), Clim (Drumfire/Zlín), Fojtych (Flashback Pce), Scoop (Chasen), Killer (Pce), Clyde (Pce)
Popis:
soutěž techno miss atomik, každý 10. návštěvník techno CD zdarma
open 20:00, start 21:00, end 07:00, vstup 100 CZK
 
 
Elektronik Attack
V sobotu 29.5.2004 se opět po dlouhé době otevřou brány pardubického klubu Atomik pro všechny milovníky kvalitní klubové hudby. Díky aktivní spolupráci několika agentur došlo k realizaci párty, která v místním klubu nemá obdoby.
 

V sobotu 29.5.2004 se opět po dlouhé době otevřou brány pardubického klubu Atomik pro všechny milovníky kvalitní klubové hudby. Díky aktivní spolupráci několika agentur došlo k realizaci párty, která v místním klubu nemá obdoby.

Poprvé zde uslyšíte na jedné jediné párty to nejlepší z minulých akcí posledních let v podání nejžádanějších djs, kteří kdy odehráli svůj set v Atomiku. Čeká na Vás spousta příjemných věcí, které jste měli očividně rádi.

Aby bylo možné nabídnout ještě více celebrit, je párty koncipována tak, že se na ni představí i několik djs vůbec poprvé a to v exklusivních mixech připravených pro taneční událost roku v Atomiku.

Jako hlavní dj, který do Atomiku zavítá poprvé, vystoupí jeden z nejoblíbenějších a nejlepších djs v ČR, výborný bavič a uznávaný producent dj Orbith v exklusivním několikahodinovém klubovém setu plným basslines, které se na Vás budou valit celé toto léto.

Přijďte si poslechnout mezi prvními „hity“ letošního léta, které na Vás čekají na prázdninových open airech. Náš cit pro Vaši dobrou náladu a skvělou atmosféru je naší prioritou. Proto bude v klubu i několik ulítlých doprovodných akcí. Mezi ty největší bude patřit volba Techno Miss Atomik – na vítězku čeká free konzumace na barech, hudební nosiče a možná i noc s djem Orbihtem :-) Pro ostatní návštěvníky přichystáme dárečky.
 
Každý desátý obdrží limitovanou edici CD Elektronik Attack s tracky Orbith vs. Tzesar vs. Scream a mixovanými sety B.One.K vs. Santa vs. Scoop atd. Každého určitě potěší akční ceny drinků na barech za téměř totálně šokující numera plus rozšířený energy bar o nové stimulující drinky.

Samozřejmostí jsou ostrá světla a ještě výkonnější zvuk, který zvučí brněnské akce. Po technické stránce budou na hlavní stagei djs valit z 2gramců technics a poslední řady profesionálních mixpultů Pioneer nejlepších na trhu, k dispozici bude i CD přehrávač, PC software and hardware pro Live vystoupení, efekty, technika pro multimediální záznam atd. Chvíle oddechu můžete strávit u stolního fotbálku, kulečníků nebo se jen tak pohupovat na příjemných lážo plážo houpačkách.

Protože se snažíme představit i jiné velmi dobré dje, poprvé zde budete mít možnost slyšet Zlínského techno mistra dje Kitu, který je ve svém kraji uznávanou osobností, navíc pořadatel četných párty a open airů. Do třetice čeká premiérové vystoupení Mosteckého dje Petera Panna, navíc okořeněné o speciál LIVE midi akt, který bude zástupcem silné západočeské techno scény.

O energické sety se postarají djs B.One.K a Tzésar, pardubický techno attack v podání Santy, Vinnyho a Scoopa roztančí každého. Že Vám to nestačí? Žádný problém!

Nebude chybět ani zástupce Svitavského sdružení mladých interpretů dj Tochy, precizní práce za mixem a výběr kvalitních desek je jeho nedílnou součástí. Dj Scream potěší milovníky těžkých techno killerů a Fojtych ve flashback setu – návrat na scénu… Spousta dalších djs a vychytávek.

To je Atomik Pardubice, sobota 29.5.2004 a taneční království celebrit. Slavit se bude všude, budeme velmi rádi, když Vás všechny uvidíme. Pro maturanty drink na barech free! Více info, rozhovorů, mp3 a fotky naleznete brzy na www.sweb.cz/elektronikattack.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016