PARTYINFO

 

TECHNO RULES

Datum konání:
30.04.2004 - pátek
Místo konání:
Spytovice - open air
DJs:
Mantis (Psychomantis, GER), B.One.K (Flashclub), Tzesar (Cosmic Dream), Scream (Recreations rec.),
Scoop (Chasen), Clyde, Denisa Fru
Live:
The Experiment Plastic Sound System (x-tekk brainwash show), House intension
Popis:
start 21:00, end 06:00, vstup 50 CZK
 
 
Techno rules
Na poslední dubnový večer je ve Spytovickém přírodním areálu připraven vůbec první open air v Pardubickém kraji, který díky širokému hudebnímu záběru může být označen jako festival.
 

Na poslední dubnový večer je ve Spytovickém přírodním areálu připraven vůbec první open air v Pardubickém kraji, který díky širokému hudebnímu záběru může být označen jako festival.

Dlouhou dobu byl Spytovický areál místem, kde se každoročně sjížděli sound systémy z celé republiky. Nyní se ovšem naskytla příležitost využít tento prostor zcela novým způsobem a nabídnout ještě více možností, než zde bývalo zvykem. Celý prostor 5000m2 má zpevněný asfaltový taneční parket, takže odpadají starosti, jestli budete tancovat v promočené trávě nebo na nějakém poli.

Na místě bude několik na sobě nezávislých prodejních stánků, což znamená, že si každý bude moci vybrat nejpříjemnější cenu drinků, občerstvení a dalších služeb. Navíc je připraveno velké překvapení, které zaručeně nezklame! Standardem akce budou opět po dlouhé době dvě taneční scény.

Ve speciálním zastřešeném hangáru uslyšíte hip-hop v podání předních pražských djs a chybět nebude ani světová live premiéra projektu House nation. Na hlavním techno podiu uslyšíte techno od několika zahraničních djs.

V rámci exklusivní psycho tour po ČR budete mít možnost slyšet německého dje Matise, který dokáže udělat tu správnou párty atmosféru díky velmi kvalitnímu výběru desek.

Z českých djs se můžete těšit na Denisu Fru, velmi známou djku, která odehrála již několikrát ve východních Čechách a vždy s velkou odezvou. O velice energické sety se postarají djs B.one.K a Tzésar.

Po nekompromisním techno setu v podání Screama a jeho semi-live setu se o závěrečnou tečku postará holandský dj team The Experiment plastic v live actu připraveném speciálně pro Techno Rules party, který přijde vhod všem zrychleným party dogs and cats.

Nebude chybět výkonný sound systém určený přímo na venkovní akce a scans světelná show. Během večera se bude moci každý zúčastnit soutěže o nejvzdálenějšího párty návštěvníka, na výherce čeká tekutá odměna a hudební nosiče.

Přijďte zapařit. Párty se koná za každého počasí. Součástí vstupenky bude sleva na další, již prázdninovou dvoudenní akci.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016