PARTYINFO

 

CHUMBAWAMBA

Datum konání:
25.05.2004 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Chumbawamba (UK), Bettina Schelker (CH)
Popis:
start 19:00, vstup 454/490 CZK (předprodej TicketPro a TicketStream)
rezervace: tickets@roxy.cz
 
 
Chumbawamba
S velkou radostí si dovolujeme oznámit, že v rámci turné k novému albu Un se v úterý 25. května v klubu Roxy představí celosvětově známá a respektovaná kapela Chumbawamba.
 

S velkou radostí si dovolujeme oznámit, že v rámci turné k novému albu Un se v úterý 25. května v klubu Roxy představí celosvětově známá a respektovaná kapela Chumbawamba. Kapela, terá se proslavila nejen ortodoxním anarchisticko-levicovým zaměřením, ale hlavně svými hudebními kvalitami. První singl Revolution vyšel v roce 1986 a během následujících nahrávek na sebe původní melodický punkrock Chumbawamby postupně nabaloval vlivy jak taneční hudby tak popu. Přelomovým albem pak bylo slavné Tubthumper (1997), na němž se kapela dostala až k naprosté symbióze hudební popové přijatelnosti a sobě vlastních radikálních textů. Podobné provokativní kombinace se Chumbawamba drží dodnes, ovšem přidává postupně i další vlivy. Zatím poslední album Readymades (2002) čerpalo z Chumbawambou milovaného britského folku a absolutně čerstvé Un pak skládanku doplní druhou částí – zvuky z celého světa. Samply polských vokálů, afrických zpěvů, internetových rádií, brazilských rytmů a dalších podobných záležitosti si nasbírali sami členové a dle dostupných materiálů se je opět vskutku nač těšit. Ostatně to, že je kapela stále textově chytře provokativní, hudebně zábavná a koncertně naprosto strhující, nám již brzy přijede dokázat sama. Takže 25. května v Roxy…

Vstupenky na koncert jsou k dostání za cenu 454,- Kč v předprodejních sítích Ticket Pro a Ticket Stream, cena na místě je 490,- Kč. Možná je též rezervace na tickets@roxy.cz.

 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016